UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN'LA ÇALIŞAN HERKESİ KISKANIYORUM

Tarkan 1990 yılından beri hayatımızda, hayatım da.

TARKAN'LA ÇALIŞAN HERKESİ KISKANIYORUM

İnsan hayatında kaç sanatçıyı sever ki. Benim iki.

Biri rahmetli Barış Manço, diğeri de  Tarkan. Barış Manço'nun Kurtalan Ekspres ile verdiği konserleri hiç kaçırmazdım. En son Kadıköy Moda Sineması'nda verdiği “24 Ayar Manço” konserini de en önden izleyenlerdenim. İzlediğim Barış Manço’nun en son konseriydi. Barış Manço ile tanışan, görüşen şanslı kişilerden biriyim. Kendisi ATV’de programıma konuk dahi olmuştu.

Şimdi de beni müziğe bağlayan tek adam Tarkan. Yurtiçinde olsun yurtdışında olsun dünyaca ünlü birçok sanatçıyı sahnede izleme fırsatım oldu. Ama hiç birisi Tarkan'ın verdiği hazzı vermedi.

İşte o yüzden Tarkan'la çalışan herkesi kıskanıyorum. Ofis boyundan menajerine, şoföründen basın danışmanına kadar. Hele sağ kolu Sevtap Küçükkaralar. En çok da seni kıskanıyorum. Kıskanırken de Tarkan’ın başarılarında imzan olduğu için de senin adına gurur duyuyorum. 

Ben Tarkan'a toz kondurmayanlardanım. Tarkan, beni mutlu ediyor. Bu mutluluğumu da kimsenin yazdıklarıyla çizdikleriyle bozmasını izin vermiyorum.

Dün gece de öyleydi. 3 saat sadece ona baktım ve konserimi izledim. Şarkılarıyla hüzünlendim, eğlendim, dans ettim, Tarkan’la birlikte söyledim. Konseri en önde izlerken sadece Tarkan’a kitlendim.

Hani hep yazarlar ya ölmeden önce yapılması gereken 100 şey diye. 101.’yi de ben söylüyorum. Tarkan konserine gitmek.

Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan  faik erdemli