UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1)MODA SAHİL RESTAURANT

Kadıköy’ün eşsiz semtlerinden Moda’da denize nazır olan Moda Sahil Restaurant misafirlerini muhteşem bir manzarada ağırlıyor. Moda iskelesine bakan manzarası, leziz meze çeşitleri, kokoreç ve güveçlerine bir de ekmeğinin lezzeti eklenince keyifli zaman geçireceğiniz bir mekan haline geliyor. Öte yandan teknesiyle gelmek isteyenler için de özel iskelesi bulunuyor.

Şu sıralar İstanbul’da rakipsiz sayılacak bir konumda hizmet vermeye başlayan Moda Sahil restaurant önümüzdeki günlerde belli ki en çok konuşulan mekan olacak.

 

2) ÖZGÜR ŞEF'İN DELİ KASAP

Ekranların sevilen ismi Özgür Özkan, namı diğer Özgür Şef, kendi adını taşıyan "Özgür Şef'in Deli Kasap" ile hızla yükseliyor. Et sevenlerin vazgeçilmezi olan mekan eşsiz lezzetleri ve sunumları ile giden misafirlerin keyifli zaman geçirmesini sağlıyor.


3) MASA RESTAURANT

Masa Restaurant açıldığı günden beri İstanbul’un sosyal yaşamının nabzını tutuyor. Tüm ülke mutfaklarının özel lezzetlerinin yer aldığı menüsü, kaliteli servis anlayışı ile alış veriş molası vermek isteyenlerin uğrak yeri olmasının dışında iş ve sanat dünyasının da seçkin isimlerinin öğle ve akşam yemeklerinde tercih ettiği mekanların başında geliyor.

4) TRATTORİA ENZO

Anadolu yakasının vazgeçilmezi Trattoria Enzo. Rahat, lezzetli, Türkiye’de gerçek İtalyan “ev yemekleri” ihtiyacına cevap vermek üzere yaratılan Trattoria Enzo’da kendi ürettiği taze makarnalar, farklı teknikler ile üretilen pizza çeşitleri, özellikle ithal hammadde üzerine kurgulanmadan taze, “halen yaşayan” taze ürünler ile yaratılan tabakları, özel içecek menüsü ile öne çıkıyor.

5) ZAYO BEACH YALIKAVAK

Yaz aylarının vazgeçilmez tatil yeri olan Bodrum Yalıkavak birçok turisti ağırlıyor. Gidenlerin uğramadan edemediği mekanların başında ise Zayo Beach geliyor. Türk ve İtalyan mutfağının leziz tatlarını bulabileceğiniz mekan her akşam ünlü isimleri sahnesinde ağırlıyor. Hem güneşlenip hem de eğlenebileceğiniz Zayo Beach’te damak zevkinize uygun birçok lezzeti de tadabilirsiniz. Ayrıca cuma ve cumartesi günleri eğlence neredeyse hiç bitmiyor. Sabah saat 5 kadar clup olarak da hizmet veren işletme eğlenceyi de sonuna kadar size sunuyor.


 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOP MEKAN