UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PİYASAYI KANDIRDIN SEVGİLİNİ KANDIRDIN GÖZÜNÜ BİZE Mİ DİKTİN!..

17 Mart 2015 günü 2 yıl 4 ay önce Habertürk HT Magazin'de "Aşk Batığı" haberim yayınlandı.

PİYASAYI KANDIRDIN SEVGİLİNİ KANDIRDIN GÖZÜNÜ BİZE Mİ DİKTİN!..

Can Ateş'in sözde sevgilisi ve kızının annesi Meryem Uzerli'nin de parasını aldığını ve ödemediğini yazdım.

Piyasaya 30 milyon Euro borçlanıp sırra kadem basan Can bey, yemeyip içmemiş Haberturk Gazetesi'ne kendisi hakkında yapılan olumsuz haber üzerine dava açmış, davaya benim ismimi de eklemişti.

Davayı Habertürk takip ediyordu. Ama davanın asıl muhatabı bendim. Herkes merak içindeydi. Faik Erdemli yalan bir habere mi imza atmıştı.

Piyasayı aldattı, eski sevgilisi ve kızının annesini aldattı, yemedi içmedi Can bey bize de 100 bin lira manevi 100 bin lira da maddi tazminat davası açmıştı. Neden mi? Can beyin iş itibarını zedelemişiz!

Can bey bizden de nemalanacağını kafasına koymuş ve o kadar inanmış ki, 200 bin liralık dava açmaktan bile hiç çekinmemiş. Ne de olsa kolay yoldan para kazanmak onun mesleği.

Bu sefer oyununu Meryem Uzerli bozdu. Bizzat mahkemeye geldi ve ünlü oyuncu ifadesinde, Can Ateş'in kendisinden para aldığını ve ödemediğini söyledi. Parasını geri almak için de araya iki kişiyi sokarak ve baskı yaparak 7 ay sonra geri alabildiğini mahkeme kayıtlarına geçirdi.

Can bey madem çok gururlusun, iş itibarını da bu kadar çok düşünüyorsun, neden memleketine gelip millete taktığın borçlarını ödemiyorsun.

Sen bize dava açıp sıranı savdın. Sıra ben de.

Ben de sana bana iftira atarak gazetecilik itibarımla oynadığın için davamı açıyorum. Senin gibi öyle dolandırır gibi 200 bin liralık değil 50 bin liralık.

Biliyorum bu davayada gelmeyeceksin bari açtığın 200 bin liralık davana gel. Davan daha bitmedi. Yeni duruşma günümüz 28 Kasım 2017 saat 10.10. Ben de orada olacağım. Gel Can bey gel. Meksika güneşini bırakıp da gel. Belki kazanırsın.


Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERYEM UZERLİ  CAN ATEŞ