UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PELİN AKAT BODRUM UÇAĞINDAKİ PANİK ANINI UÇANKUŞ’A ANLATTI!

Ünlü şarkıcı Gülşen, eşi ve oğlu ile birlikte bindiği İstanbul-Bodrum uçağında, uçak havadayken kabin basıncının düşmesi sonucu büyük panik yaşamıştı. Aynı uçakta ünlü yapımcı Pelin Akat da vardı.

PELİN AKAT BODRUM UÇAĞINDAKİ PANİK ANINI UÇANKUŞ’A ANLATTI!

Pelin Akat, havada yaşanan büyük panik anlarını UçanKuş Tv’de yayınlanan “İki Kadın Arasında” programına telefonla bağlanarak anlattı.

Akat olayı, “Bilmediğimiz bir sebepten dolayı kabin basıncı ayarlanamadı. Uçak kalktıktan sonra bir şekilde yükselemedi. Hepimizin kulaklarında ciddi problemler oluştu. İstanbul’da yarın sabah ilk işim doktora gitmek olacak bu konuyla ilgili olarak. Sebebini anlayamadık tam olarak, herkes hostese bağırmaya başladı ve onun üzerine pilota uyarı yapıldı. Pilot da uyarı yapıldıktan sonra kabin basıncında bir problem olduğunu, Atatürk Havalimanı’na geri dönmemiz gerektiğini, acil iniş yapacağımızı söyledi. Acil iniş yaptık, bizi bir alana aldılar başka bir uçağa geçiş yaptık” diyerek özetledi. Ünlü yapımcı ayrıca olay sonrasında yaşananları da anlattı...


PELİN AKAT’IN TÜM AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kabin Basıncı Nedir?

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Onursal Başkanı Sefa İnan, “İki Kadın Arasında” programına bağlanarak kabin basıncı hakkında merak edilen soruları cevaplandırdı.


KABİN BASINCI HAKKINDA SEFA İNAN’IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçak  kabin basıncı  uted  pelin akat