UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O CANİNİN EŞİ EVDEN TAŞINDI!

Sakarya'da Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık bebeğini katleden zanlılardan Birol Karacal'ın eşi evi boşalttı. Karacal'ın eşi "Ben bundan sonra onunla asla aynı soyadı taşımayacağım. Çocuğumun da bu soyadını taşımaması için gerekli olan her şeyi yapacağım" demişti.

O CANİNİN EŞİ EVDEN TAŞINDI!

Suriye’de yaşanan savaştan kaçarak ailesi ile Türkiye’ye gelen 9 aylık hamile Emani Al-Rahmun ile 10 aylık bebeği Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde Birol Karacal ve Cemal Bay tarafından vahşice katledilmişti.

Olay gecesi evde uyuduğunu söyleyen Birol Karacal’ın eşi “Ben de bir anneyim, karnında çocuk olan bir kadını ve bir bebeği öldürenleri en ağır şekilde lanetliyorum. Bu yaşananlar insanlık dışıdır. Ben bundan sonra onunla asla aynı soyadı taşımayacağım. Çocuğumun da bu soyadını taşımaması için gerekli olan her şeyi yapacağım. O adam artık benim çocuğumun babası değil. Benim de hiçbir şeyim değil. İki gündür uyuyamıyorum. Uyuduğumda o masum insanları yüzü gözümün önüne geliyor. Bu vahşeti lanetliyorum” demişti.

'BİLSEM EVLENMEZDİM'

Karacal'ın eşi "Ben böyle bir caninin ortadan kaçıp kaybolmasını beklerdim. Olay ortaya çıktıktan sonra şok geçirdim. Böyle bir caniden ilk işim boşanmak. Çocuğum için babası öldü. Hayatımda böyle biri olmayacak. Zaten başka bir cinsel saldırı olayından cezaevinde yattığını bilsem evlenmezdim. Artık çocuğumla kendi başıma ayakta durmaya çalışacağım. En büyük isteğim, o caninin soyisminden kurtulmak" ifadelerini kullanmıştı.

Zanlılardan Karacal'ın eşi bir nakliye firması tutarak evdeki eşyalarını alarak binadan taşındı.

Öte yandan İHA'nın haberine göre aynı apartmanda, Suriyeli ailenin bir alt katında oturan komşusu, ailenin 1,5 ay önce apartmana taşındığını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13