UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLASH TV HABER SPİKERİ GÖKHAN TAŞKIN ARKADAŞINI MI VURDU?

Ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın'ın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu haberleri gündeme oturup herkesi şaşırttı.

FLASH TV HABER SPİKERİ GÖKHAN TAŞKIN ARKADAŞINI MI VURDU?

Olay sonrası gözaltına alınıp karakola götürülen Gökhan Taşkın ifadesinde, ‘arkadaşını niye vurduğunu hatırlamadığını ve olayın alkolün etkisiyle olduğunu’ söylediği iddia edildi.

Sabaha karşı meydana gelen olay sonrası topuğundan vurduğu ve samimi oldukları öğrenilen F.K. isimli arkadaşını olay sonrası arabasına koyup Şişli’deki özel bir hastaneye götüren Taşkın, hastane polisinin verdiği bilgiyle hastaneye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp Beyoğlu İlce emniyet Müdürlüğüne götürülen ve ilk ifadesinde "Alkollüydüm,  alkolün etkisiyle oldu"  dedi. Taşkın, daha sonra yaraladığı arkadaşının polise verdiği "Şikayetçi değilim, kazayla oldu" şeklindeki ifadesinin ardından  serbest kaldığı ve savcılık talimatıyla serbest kalan Taşkın evine gönderilirken, yaralı arkadaşının hastanede tedavisinin devam ettiği söyleniyor.

Ersoy Dede bu haberler sonrasında sosyal medyadan Gökhan Taşkın'la görüştüğünü ve böyle bir haberin yaşanmadığını paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSON DAKİKA