UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUNALIMA GİREN BİR ANNE 2 YAŞINDAKİ KIZI VE BIRAKTIĞI MEKTUP!..

20 yaşındaki Cody-Anne Jackson, mahkemenin açıkladığına göre intihar girişiminde bulunmadan evvel kızını boğarak öldürdü.

BUNALIMA GİREN BİR ANNE 2 YAŞINDAKİ KIZI VE BIRAKTIĞI MEKTUP!..

Cinayeti işlemeden saatler önce, kızının babasını Paul Hogan'a ilişkileri bittiği için sinirli mesajlara boğdu. Aynı zamanda Paul'a 2 yaşındaki kızları Macey'nin bir fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafa mesaj olarak da "Üzgünüm, yalnızca Macey'nin son bir fotoğrafını hatıra olarak istersin diye düşündüm." yazdı.

Polis kuvvetleri çocuğu ölü olarak bulmadan bir hafta önce ailesinin yanından taşınmıştı Paul.

Jackson ise bulunduğunda derin olmayan bıçak yaraları vardı. İntihar notunda "Onu arkamda bırakmak istemiyorum ama dayanamıyorum da. Benim veya Macey için hiçbir yol yok." dedi.

Stafford Ceza Mahkemesi'ne tanıklık edenler, sosyal olarak soyutlanmış genç kadının kendi canına kıymaya çalışmadan evvel kızını boğarak öldürdüğünü söylediler.

Jackson ise Macey'nin uyku sırasında boğularak öldüğünü, bu durumu gördükten sonra dayanamayıp intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Savcı Jonas Hankin, Jackson bu mesajları attığında bu ilişkinin uç noktaya geldiğini söyledi.

"Cody'nin Paul'a kızdığı ve öfkeden deliye döndüğü ortadaydı. 8 Ekim'de Cody bir dizi mesaj attı. Sonraki gün Cody, Hogan'ı aradığında ve Hogan cevap vermediğinde daha da sinirlenmeye başladı. Cody'nin aklında bu ilişki taşma noktasına gelmişti. Bütün barışma umudunu kaybetmişti. İlişkilerinin bittiğini bu noktada anlamıştı. 9 Ekim'de ilk kez tamamen tek başına olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Günün geri kalanını evde kızıyla beraber geçirdi."

Jüriye söylenene göre, Jackson 10 Kasım günü ihbarda bulunmadan önce bütün geceyi kızıyla geçirmişti.

Hankin, çocuğun beyne oksijen gitmemesi sonucu beyin hasarı yaşadığını, bir şeyin nefes almasını engellediğini söyledi.

Cody savunmasında, Macey'i saat 18:30'da yatırdığını ve kullandığı ilaçları aldıktan sonra yatağa gittiğini söyledi. Macey'nin uyanması üzerine, küçük kızını 19:25'te kendi yatağına aldığını ve uyuya kaldığını söyledi. Sonradan uyandığında ise kızını iki yastığın arasında bulduğunu iddia etti. Yastık Macey'nin yüzündeydi ve yastığı kaldırdığında çocuğun nefes almadığını fark etti. Bedeni soğuktu. Minik kızın öldüğünü o zaman anladığını söyledi.

Her şeyi fark ettiğinde ise artık çoktan iş işten geçmişti. Minik kız hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNTİHAR