UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILIN SKANDALI: BAŞROLDE KARDASHIAN AİLESİ VAR!

Kardashian ailesinin tek oğlu Rob Kardashian, çocuğunun annesi Blac Chyna'yı yerin dibine soktu.

YILIN SKANDALI: BAŞROLDE KARDASHIAN AİLESİ VAR!

Kardashian ailesi her attığı adımla magazin gündeminde kalmayı başarıyor, ancak bu defa skandal bir olay patlak verdi. Olayın baş kahramanları, ailenin tek oğlu Rob Kardashian ile eski eşi Blac Chyna.

Skandal öncesi ikili arasındaki çalkantılı ve bir o kadar karışık hikayeyi özetlemek gerekirse... Blac Chyna, Rob Kardashian'la evlenmeden önce rapçi Tyga ile birlikteydi ve ondan bir çocuğu oldu.

Tyga ayrılığının ardından Kardashian ailesinin tek oğlu Rob ile birlikte olmaya başlayan Blac Chyna'nın bu evlilikten de bir çocuğu oldu. Hamileliği sırasında ilk çocuğunun babası Tyga, Rob Kardashian'ın kız kardeşi Kylie Jenner ile çıkmaya başlamış, olay epey karışık bir hal almıştı. Kylie ve Tyga'nın ilişkisi de bir süre sonra sona erdi.

Tüm bu süreçte ikilinin inişli çıkışlı ilişkisi televizyon programlarına da konu oldu. Arada hep bir 'aldatma' iddiasının döndüğü hikaye sonunda patlak verdi: Rob Kardashian eski eşinin çıplak fotoğraflarının yanı sıra başka erkeklerle ilişkilerinin görüntülerini ve yazışmalarını yayınladı.

Rob Kardashian'ın paylaşımları o kadar skandaldı ki Instagram kısa süre içinde genç adamın hesabını kapattı, ama bu onu durdurmadı. Bu defa Twitter üzerinden paylaşım yapmaya başladı.

Blac Chyna'nın 4 Temmuz günü başka bir erkekle yakınlaştığı bir videoyu kendisine gönderdiğini iddia eden Rob Kardashian, bu videoyu ağır ithamlarla paylaştı. Posta

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRob Kardashian  Blac Chyna