UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKAN ŞORAY’I KARŞISINDA GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!..

Yalova'da düzenlenen Nostaljik Sinema Günleri için Yalova'ya gelen Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ı gören genç bir hayranı gözyaşlarına boğuldu.

TÜRKAN ŞORAY’I KARŞISINDA GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!..

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray, Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Nostaljik Sinema Günlerin’e katılmak için Yalova'ya geldi. İlk olarak Atatürk'ün Yalova'da müze olarak korunan Yürüyen Köşk'ünü ziyaret eden Şoray'ı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman çiçeklerle karşıladı. Karşılamada duygusal bir an da yaşandı. Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken bir hayranı da karşılamada yer aldı. Türkan Şoray'la karşılaşmasında gözyaşlarını tutamayan hayranını sakinleştirmek de yine Türkan Şoray'a düştü. Hayranına sarılıp dakikalarca onunla sohbet eden Şoray, genç kızı sakinleştirmek için dil döktü.

Ardından Atatürk'ün Yalova'da ki Yürüyen Köşk'ünü ziyaret eden Türkan Şoray'a, köşkün hikayesini ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman anlattı. Şoray köşk çıkışında ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü sanatçı Hakan Balamir'in hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Şoray, "Bugünkü sinema yıllar önceki sinemanın bir devamı. Bir nevi bayrak teslimi gibi düşünüyorum. Sinema her devri anlatan bir sanat dalı. Bugünkü sinema ise çok daha yetenekli gençleri bünyesinde barındırıyor" dedi.

Türk sinemasında önemli jönlerin de yetiştiğini dile getiren Şoray, Türk sinemasında her zaman da yeni jönlerin yetişeceğini belirtti. Türk sinemasındaki jönler arasında favorisi olup olmadığı sorusunu ise Şoray cevapsız bıraktı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜRKAN ŞORAY  YALOVA  HAKAN BALAMİR  JÖN