UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN YILMAZ’IN KİTABI ‘YENİDEN BAŞLA’ OKUYUCUYLA BULUŞTU...

Gökhan Yılmaz’ın kaleminden dökülen cümleler ile oluşan ikinci kitabı “Yeniden Başla” günümüzün unutulan duyguları vefa ve fedakarlıkla örülü bir roman olarak kısa süre önce tüm kitap satış noktalarında yerini aldı.

GÖKHAN YILMAZ’IN KİTABI ‘YENİDEN BAŞLA’ OKUYUCUYLA BULUŞTU...

Piyasaya çıkalı kısa bir süre olmasına karşın çok büyük ilgi ve talep ile karşılanan kitapta günümüzde yaşanan olaylar ile isimleri gizli kalacak kahramanların hayat yolunda karşılaştıkları zorluklar ve mücadeleler konu edilmektedir.

Kitapta yer alan cümleler ve şiir okuyucular tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Çeşitli radyo istasyonlarında DJ’ler programlarında şiire yer verdi.

Ben bu hayatta en çok seni sevdim,

Sen ise bunu hiç bilmedin,

Belki de bildin, bilmemezlikten geldin.

Ben bu hayatta en çok seni sevdim,

Sen ise bunu hiç bilmedin,

Evet biliyorum hiç söylemedim,

Ama sevgimi söylediklerimden dahi çok, hep seni sevdim.

Kendisine ait köşe yazısından hareketle yazılan kitabı inceleyen ve beğenen, Türkiye’nin en güvenir insanı, duayen gazeteci Uğur Dündar kitabın arka sayfasında romana ve romanda yaşananlara ithafen şu satırlara yer vermiştir.

 “Öyle insanlar vardır ki, dünyaya geldiklerinde hepimiz gibi ağlayarak gözlerini açarlar. Diğerlerinden farkları, büyüdüklerinde de yaşamın onlara gülümseme şansı tanımamasıdır! Gözlerinden yaş, yüreklerinden acı hiç eksik olmaz.

İnatla yaşama tutunmalarına, her yenilgiden sonra umut yolculuğuna sıfırdan başlamalarına karşın, gönüllerinden geçen güzelliklere bir türlü ulaşamazlar.

Bazen iyimser duygularla “Bu kez tamam, ben de avucumun içine kadar geldiğini hissettiğim mutluluğu yakalayacağım” deseler de, düş kırıklığı hemen yanıbaşlarında bekler! Akıp giden yıllar, onlar için yaşamı, deneme yanılma halkalarından oluşan bir düş kırıklığı zincirine dönüştürür.

Elinizdeki roman işte böyle birini, yılmaz bir yaşam savaşçısını anlatır.

Ve size her satırda “Pes etme, YENİDEN BAŞLA” dedirten  unutulmaz kahramanlarla tanıştırır… “ 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGökhan Yılmaz  uğur dündar