UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HADİSE: İKİ GÜN BOYUNCA HİÇ UYUMADIM, AĞLADIM!

Hadise, 'Şampiyon' albümünün tanıtımını Bodrum’da yaptı. Güzel şarkıcı, sosyal medyadan albümü hakkında yapılan yorumlar karşısında gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

HADİSE: İKİ GÜN BOYUNCA HİÇ UYUMADIM, AĞLADIM!

Yalıkavak'taki bir plajda sahne almadan önce albümünün tanıtımını yapan Hadise, 40 derecelik sıcakta mont ile basın mensuplarının karşısına geçti. Yeni albümünden, klibinden ve özel yaşantısından bahseden ünlü şarkıcının neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Albümünü dijital ortamda çıkmasının ardından 2 gün boyunca bilgisayarın başından kalkmayan Hadise, sosyal medyadaki yorumlar karşısında gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

"BEN ŞAMPİYONUM"

Hadise, her işte en iyisi olmak istediğini belirterek, “İlk şarkımızın isimi şampiyon, bir aşk şarkısı. Albümümün ismini şampiyon koymamın nedeni, özelim de ve işimde hep en iyisi olmak istiyorum. Kendi içimde, kendi alanımda en iyisi olmak için çaba sarf ediyorum. Aynaya baktığım zaman evet ben şampiyonsun demeyi seviyorum. Her yaptığım işte şampiyon olmak istiyorum. Kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Ben kendime yakın sadece kendimi görüyorum. Ben hiç kimseyle yarışmak istemiyorum, savaşmak istemiyorum. Ben sadece şarkımı dinlediğimde, klibimizi izlediğimde çok güzel bir iş yaptığımızı gördük. Bu benim için en güzel şey” dedi.

"YORUMLARI OKUYUP AĞLADIM"

Sosyal medyadan albüm hakkındaki yorumları okuyup ağladığını açıklayan Hadise, "Albümüm dijital platformlarda satışa sunuldu ve ben 2 gece boyuna hiç uyumadım. Sosyal medyadan tepkilere baktım ve o yorumları okurken ağladım. Ağlarken bir resmimi çekip onu da ablama gönderdim. Çok güzel tepkiler gelince duygusal anlar yaşadım ve gözyaşlarımı tutamadım" ifadelerini kullandı.

"YAŞADIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM"

Aşk hayatından da bahseden Hadise, yaşadığım hiçbir şeyden pişman olamadığını vurgulayarak, "Her yaşadığım olay bana bir şeyler katıyor. Beni olgunlaştırıyor, büyütüyor. Ben neden hak ettiğim aşkı yaşamadım diye bir şey yok. Belki yaşıyorum belki de yaşamıyorum oda bana kalsın” şeklinde konuştu.

40 DERECELİK SICAKTA MONT İLE KONSER VERDİ

Basın toplantısının ardından sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Yeni albümünden parçalar seslendiren ünlü şarkıcı, zaman zaman şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi. Hadise’nin 40 derecelik sıcağın altında mont ile şarkı söylemesi dikkati çekti.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHADİSE  ŞAMPİYON  BODRUM