UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERZURUMLULAR RAMBO'YU MAİL YAĞMURUNA TUTTU!... SİZ DE "ÖFKELİ MEKTUP KAMPANYASI"NA KATILIN “webmaster@sylvesterstallone.com” ADRESİNE TEPKİLERİNİZİ DİLE GETİRİN!...

ERZURUMLULAR RAMBO'YU MAİL YAĞMURUNA TUTTU!... SİZ DE "ÖFKELİ MEKTUP KAMPANYASI"NA KATILIN “webmaster@sylvesterstallone.com” ADRESİNE TEPKİLERİNİZİ DİLE GETİRİN!...

ERZURUMLULAR RAMBO'YU MAİL YAĞMURUNA TUTTU!... SİZ DE "ÖFKELİ MEKTUP KAMPANYASI"NA KATILIN  “webmaster@sylvesterstallone.com” ADRESİNE TEPKİLERİNİZİ DİLE GETİRİN!...

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Ermenilerin soykırım iddialarını konu edinecek "Musa Dağı’nda 40 gün" filminde rol almak istediğini açıklayan ünlü ABD’li aktör Sylvester Stallone’yi bu fikrinden caydırmak ve gerçekleri anlatmak için 30 gün içinde Erzurum’dan 3 bin elektronik mektup gönderdiklerini bildirdi.

Yrd. Doç. Savaş Eğilmez, Ermeni diasporasının, Rocky serisinin son filmiyle dikkatleri üzerine çeken Sylvester Stallone’ye sözde Ermeni soykırımını konu alan bir film çevirtmek için çalışmalara başladığını haberinin üzerine 21 Aralıkta elektronik mektup kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Yahudi asıllı Avusturyalı yazar Franz Werfel’in 1933 yılında yayınlanan "Musa Dağı’nda 40 Gün" isimli romanından uyarlanacak filmde rol alacak Stollene’yi bu fikrinden caydırmak için başlattıkları kampanyanın sürdüğünü anlatan Eğilmez, şunları söyledi:

"Atatürk Üniversitesinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler ve dernek üyelerimiz tarafından şimdiye kadar 3 bin elektronik mektup gönderildi. Halen kampanyayı sürdürüyoruz. Balıkesir’den bizi arayan üniversite öğrencileri de kampanyamıza destek oldular. Yurt içi ve yurt dışından da kampanyamıza destek olduklarını bildiren elektronik mektuplar alıyoruz. Hedefimiz yalanlarla dolu bu kitabın filme çekilmemesini sağlamak ve ünlü aktör Stallone’yi filmde rol alma fikrinden caydırmaktır."

 

KAMPANYAYA DESTEK İSTEĞİ
Mektup kampanyasına destek isteyen Eğilmez, Stallone’nin "webmaster@sylvesterstallone.com" adresine gerçekleri anlatan mektupların gönderilmesini istedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13