UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KIZ ÖLÜME ATLADI

Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. Yaralı kurtulan S.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

GENÇ KIZ ÖLÜME ATLADI

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Atatürk Parkı'nda falezlerde meydana gelen olayda, seyir terasında elinde boş içki şişesi ile bir genç kızın telefonda ağlayarak konuştuğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerini bildirdi. Bu sırada telefonla sürekli ağlayarak konuşan çevredeki kafelerden alkol istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis genç kıza yaklaşmak istediyse de sonuç alamadı. Polisleri atlamakla tehdit eden ve isminin S.Y.(23) olduğu öğrenilen kız, zaman zaman boş bira şişesini kafasına vurdu. S.Y.'nin atlama ihtimaline karşı deniz polisinden yardım istendi.

 "SANA ZARAR VERMİYORUM, VER ŞU BİRAYI"

Vatandaşlardan alkol istemeye devam eden S.Y.'ye sağlık ve polis ekipleri bir garson eşliğinde alkol şişesi verilmesini kararlaştırdı. Ancak atlama ihtimaline karşı bu görevi sağlık ekipleri üstlendi. Bir erkek bir bayan sağlık görevlisi elinde bira şişesi ile genç kızın bulunduğu bölüme geldi. Sağlık görevlisinin elindeki şişeyi bırakmasını söylemesi üzerine S.Y., " Sana zarar vermiyorum, ver şu birayı" diye bağırdı.


GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERintihar