UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU YAZIN AKSESUAR MODASININ KALBİ BATİK’TE ATIYOR!..

En trend parçalarla şıklığınızı tamamlayabileceğiniz Batik 2017 Yaz Aksesuar Koleksiyonu ile renkli ve enerjik bir yaza hazır olun!

BU YAZIN AKSESUAR MODASININ KALBİ BATİK’TE ATIYOR!..

Festival havasındaki yaz koleksiyonunu eğlenceli aksesuarlar ile bir araya getiren Batik, modanın ayrılmaz parçalarıyla cesur kadınların iddialı ve özgür tarzını yansıtacak…

Batik 2017 Yaz Aksesuar Koleksiyonu, etnik esintileri ve bohem hayatın çekiciliğini stilinizle bütünleştiriyor. Püskül, tüy, renkli boncuklar, ikonik desen ve figürlerle detaylandırılan Batik 2017 Yaz Aksesuar Koleksiyonu’nda iç içe takılan bileklikler, çoklu yüzükler, uzun kolyeler ve choker’lar ön plana çıkıyor. Takılara her biri özel tasarım olan el örgüsü çantalar eşlik ederken, hasır şapkalar ve sezonun en hit modellerinden oluşan güneş gözlükleri yazın sıcak günlerinde bile şık ve tarz görünmenizi sağlıyor.

Hepsi ve daha fazlası için Türkiye’nin dört bir yanındaki Batik mağazalarını ziyaret edebilir ya da www.batik.com.tr online satış sitesine göz atabilirsiniz…

Batik geçtiğimiz Cumartesi günü muhteşem bir defileyle yaza merhaba dedi. Ecem Begüm Yücetan'ın da yer aldığı defile, büyük beğeni toplayarak izleyicilerden tam not aldı. 


        



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBATİK