UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNE ÖNCE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ SONRASI İSE VAHŞET!

38 yaşındaki Fatih Zencir, evlilik teklifi ettiği sevgilisini boğazından ve yüzünden bıçakladı.

SEVGİLİSİNE ÖNCE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ SONRASI İSE VAHŞET!

Bodrum'da aşçılık yapan Fatih Zencir isimli vatandaş, geçen nisan ayında İngiltere’nin başkenti Londra yaşayan ve süpermarket müdürü olan sevgilisi Faiza Drid’e, Milas- Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Bölümü’nde kontrol noktasının çıkışında yere çiçekler ve mumlarla İngilizce ’Will you marry me’ (Benimle evlenir misin) yazarak karşılayıp sürpriz evlenme teklifi yapmıştı.

Bu manzara ve sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşıran Drid duygulanıp Zencir’in boynuna sarılmış ve ardından teklifi kabul edip çevredeki diğer yolcuların alkışları arasında kendisine uzatılan yüzüğü parmağına takmıştı.

Ancak bu mutluluğun fazla uzun sürmediği ortaya çıktı. Fatih Zencir, sık sık tartıştığı Drid ile bugün saat 04.00 sıralarında Bitez Sahili’nde buluştu. Bir yandan da içki içen Zencir tartışma sırasında Drid’i cebinden çıkardığı bıçakla boğazı ve yüzünden yaralayıp kaçtı.

Zencir'in korkunç şekilde bıçakladığı Faiza Drid ise ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrası genç kadın yaralarının derin olması nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilip yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Polis, olayın ardından kaçan Fatih Zencir’i, 10 saat sonra, saklandığı Turgutreis Mahallesi’ndeki evde yakaladı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde suçunu itiraf eden Fatih Zencir kendisini "Onu çok sevmiştim. Evlenme teklifi etmiştim ama o Bodrum’a geldikten sonra barlardan diskolardan çıkmadı. Kendisini de beni de rezil etti. Alkollüydüm bir anlık sinirle ne yaptığımı bilmiyorum, üzgünüm. Davranışlarıyla beni de kendini de yaktı" diye savundu!

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbodrum  vahşet