UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN HARBİYE AÇIKHAVA’YI SALLADI!..

Tarkan’ın “Tarkan Zamanı” konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başladı. Konsere ünlü isimlerde katılarak Tarkan şarkılarını dinledi.

TARKAN HARBİYE AÇIKHAVA’YI SALLADI!..

Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen Geleneksel Açıkhava Konserleri kapsamında Tarkan, yeni albümü ve 10’uncu albümü olan ‘On’ albümüyle hayranlarıyla buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahneye çıkan Tarkan, kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla uzun sürenin ardından buluştu. Biletlerin tamamının tükendiği konserde alan tıklım tıklım dolarken, hayranları büyük bir heyecanla Tarkan’ı bekledi.

Tarkan müzik ve sis dumanları eşliğinde sahneye geldi. Yeni albümden ‘Yolla’ şarkısıyla konsere başlayan Tarkan, birbirinden güzel dans şovlarıyla da hayranlarını kendinden geçirdi.

ÜNLÜLER TARKAN’I İZLEMEYE GELDİ!

Tarkan’ı bekleyen hayranları bu esnada telefonları ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Konsere güzel sunucu Çağla Şikel, usta oyuncu Selçuk Yöntem, Fatih Terim’in kızı Merve Terim ve Demet Şener duygularını Uçankuş’a anlattılar.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTARKAN  HARBİYE