UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

ÇIKANLAR

1-TARKAN :

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra çıkardığı “10” albümüyle bir anda yeniden zirvenin tek sahibi oldu.

Neredeyse tüm dijital müzik platformlarında da listelerin ilk sırasında yer alıyor. Sanıyor musunuz ki bu sadece Türkiye’de böyle?

Tarkan; Azerbaycan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Özbekistan’da da müzik listelerine 1 numaradan giriş yaptı.

Ayrıca belirtelim; kendisi, Ed Sheeran, Katy Peery, Coldplay, Justin Bieber gibi yıldızların bulunduğu listeye de 37’inci sıradan girdi. Boşuna Megastar denmiyor… Kendisi böyle giderse de uzun zaman tahtını kimseye devretmeyecek. Tıpkı bizim çıkanlar listemizde bu hafta yine zirvedeki yerini koruduğu gibi…

 

2-BURAK ÖZÇİVİT- FAHRİYE EVCEN :

Birlikteliklerinde 3 yılı deviren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit mutlu sona ulaştı. Yurtdışında evlenen birçok ünlünün aksine düğünlerini Türkiye’de yapmayı tercih eden Fahriye- Burak çifti nişanlarında da, kına gecelerinde de oldukça mütevazi kutlamalar yapmayı tercih etti.

Seviyeli bir birliktelik yaşayan çiftin isimleri bu süreçte ne bir iddia da yer aldı, ne de bir dedikodu da…

Arada küçük kıskançlık krizleri yaşanmadı değil tabii ama sanıyoruz onlar olmasa bu ilişkiden şüphe ederdik.

Onlar gibi biz de sözlerimizin sonuna gelelim; 29 Haziran 2017 tarihini hayatlarında ölümsüzleştiren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’e bir ömür boyu mutluluklar diliyor, mütevazi çifte düğün hediyesi olarak çıkanlar listemizde 2. sırada yer veriyoruz.


3-NUR YERLİTAŞ:

Modanın piri, modanın kalbi ve artık modanın kraliçesi… Nur Yerlitaş, nam-ı diğer Nurella… O sahne almıyor ama eserleri sahnelerden inmiyor. Bayramda Kıbrıs’ta sahne alan Ajda Pekkan, Gülben Ergen ve Ebru Gündeş’in kostümlerini kendisi elleriyle hazırladı.

Nur Yerlitaş’ın işçiliğini bilen bilir, öyle basit iş çıkarmaz. Tek tek işler, tek tek dokur… Mesela Ebru Gündeş’in tulumuna 15 bin swarovski taş işlemek kolay değildir, kendisi de kıyafetleri hazırlamak için ekibiyle gece gündüz demeden çalıştı.

Tabii ki Nur Yerlitaş çıkanlar listemizde 3. sırayı fazlasıyla hak etti.

 

4-FERHAT GÖÇER :

Ferhat Göçer’in güzel sesini ve bitince tekrar tekrar oynat tuşuna bastığımız şarkılarını bilirsiniz…

İşte o dinlemeye doyamadığımız şarkılar için kendisi de asıl mesleği doktorluktan vazgeçti. Ancak insanlığından hiç vazgeçmedi…

Ferhat Göçer bayramda sahne aldığı Kıbrıs’tan dönerken uçağında baygınlık geçiren biri Rus, diğeri Türk iki gence ilk müdahaleyi yaptı. Uçak, piste iniş yapana kadar da yerde hazır bekleyen sağlık görevlilerine gençlerin durumu hakkında sürekli bilgi akışı sağladı.

Bu sırada uçakta yaşanan panik havasını dağıtılmasında da önemli bir rol oynadı. Hemen söyleyelim gençlerin sağlık durumu iyi… Konu, insan olunca Ferhat Göçer’in tereddütsüz üstünden çıkardığı şöhret ceketini bir yana atarak yardıma koşması ve son ana kadar gözetimi hiç bırakmamasına çıkanlar listemizde 4. sırada yer veriyoruz.

 


5-DEMET AKALIN :

Demet Akalın her yaz olduğu gibi 2017’nin yazına da “Kulüp” şarkısıyla iddialı bir giriş yaptı.

Pop’un kraliçesi olarak anılan Demet Akalın’ın bir diğer nam salan yönü de dobralığı…

Her zaman haddini bilen Demet Akalın, şöhretler dünyasında egolarına yenilenlerin aksine  “Sertab Erener sanatçı, biz şarkıcı. Sezen Aksu’nun evine gittiğimde yere oturma ihtiyacı hissediyorum. Ajda Pekkan’ı gördüğümde eğilme ihtiyacı hissediyorum.” sözleriyle saygısını göstermişti.

Albüm savaşlarının yaşandığı bu süreçte de Demet Akalın, Sezar’ın hakkı Sezar’a diyenlerden. Megastar Tarkan’ın yeni albümüne övgüler yağdıran Demet Akalın “bizim havamız Tarkan’ın albümü çıkana kadar” sözleriyle yine takdirleri kazandı.

Bizim çıkanlar listemizde de Demet Akalın 5.sırada yer aldı.

 



İNENLER

1-ECE SEÇKİN :

26 yaşında bir şarkıcı Ece Seçkin …

Henüz 3 yıldır müzik sektöründe yer alıyor.

Kendini sevenler oldu, hatırı sayılır bir takipçi sayısına da ulaştı.

Peki, ne oldu da Ece Seçkin kendinde herkesi fırçalama hakkı buldu? Bayramda Bodrum’da sahne alan genç şarkıcı ilk olarak kendisini karşılamaya gelen araçların 5 dakika geç gelmesiyle mekan çalışanlarına fırça attı, sonra mekana geçecekleri bota basın mensuplarının binmesine “Ben basınla aynı tekneye mi bineceğim? Bu nasıl iş?” diye bağırmaya başladığı iddia edildi.

Ece Seçkin “beni yanlış anladınız” diye geri adım atmaya da çalıştı ama biz yaptıklarına ego, kapris diyerek basit bir şekilde geçiştiremeyeceğiz, bu yüzden kendisi inenler listemizde 1. Sırada yer aldı.

 


2-İREM DERİCİ :

Uzun saatler spor salonlarında çalışan İrem Derici ideal görünümüne de kavuştu; ya da biz öyle sandık(!) Zira, Bodrum’da görüntülenen İrem Derici’nin bikinili pozlarında bacak bölgesindeki selülitlerini görenler gözlerine inanamadı.

Samimi ve içten bir duruşu olan, ünlü dünyasının bir diğer dobrası İrem Derici görüntülerin üzerine “selülitlerimle mutluyum, ne yapayım var yani. Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayacağız” açıklamasında bulundu. Bu dobralıkla takdir topladı toplamasına…

Ancak iş TV programına gelince bir türlü beklenilen sonuçlara ulaşamadı.

TVR’nin düşük olması her ne kadar programı etkilese de bütün programları aynı derecede etkiledi.

İrem Derici bizce yanlış saatte yayınlanan programıyla inenler listemizde 2. Sırada yer aldı.

 

 

3-ROBER HATEMO :

Büyük ihtimalle duymadınız ama, biz söyleyelim Rober Hatemo bu sene şarkı çıkarttı.

2017 yılı içerisinde çıkardığı, “Giden Candan Gidiyor” şarkısıyla umduğunu bulamayan Rober Hatemo yıllar geçtikçe hafızalardan siliniyor…

Rober Hatemo, “6 yıldır öteleniyorum” diyerek ilginç bir açıklama yaptı.

Biz söyleyelim ötelenme sebebi sadece ve sadece ortaya kaliteli bir şarkı çıkartamamış olması.

Bu talihsiz açıklama nedeniyle Rober Hatemo inenler listemizde 3. sırada yer alıyor.

 


4-TUBA BÜYÜKÜSTÜN :

Tuba Büyüküstün, ikizlerinin babası Onur Saylak ile 5 Haziran’da yollarını ayırdı.

İkilinin bu süreci iyi atlattığını da söylememiz de fayda var. Evlilikleri kavgasız, gürültüsüz, sessizce en önemlisi saygıyla son buldu.

Lakin asıl gürültü bu boşanmadan sonra koptu. Ünlü işletmeci Umut Evirgen’le adı aşk söylentilerine karışan Tuba Büyüküstün her fırsatta bu iddiaları yalanlayıp basına tavır aldı.

Oyunculuğuna duyduğumuz saygı bir tarafa; okumuş, entelektüel takılan Tuba Büyüküstün, inenler listemizin 4. Sırasına girmekten kurtaramıyor.

 


5-KERİMCAN DURMAZ:

Kerimcan Durmaz, konuşmalarıyla, mimikleriyle, jestiyle, kendine has üslubu ile birdenbire ününe ün kattı.

Fenomen kelimesinin sözlükte karşılığı oldu. Ünlü isimler de bu genç ve komik fenomeni fazlasıyla sevdi. Kısacası bir anda eğlence dünyasının aranan bir numaralı ismi oldu.

Ancak biz onun hiçbir zaman tam anlamıyla ne iş yaptığını anlayamadık. İnternette eğlenceli videolar yayınlarken birden modayı çözdü, makyöz oldu, DJ kabinlerine tabir-i caizse zamk gibi yapıştı kaldı.

Ne olduysa oldu da; Kerimcan Durmaz birden nasıl, neden popüleritesini kaybetti?

Artık sanatçı dostları mı sevmiyor, fazla meslek sahibi olmak kendisini mi köreltti, yoksa en önemlisi samimiyetini mi kaybetti?

Kerimcan Durmaz inenler listemizde 5. sırada

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar