UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU ESMERSOY O’NUN İÇİN BODRUM’A 4 YIL SONRA İLK DEFA GİTTİ!..

Bayram boyunca ünlü isimler kimisi iş, kimisi tatil amaçlı Bodrum’a akın etti; ama öyle biri vardı ki tüm ünlü isimleri bir araya getirdi… Şaşalı hayatını gözler önüne sererek internet fenomeni haline gelen İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi…

BURCU ESMERSOY O’NUN İÇİN BODRUM’A 4 YIL SONRA İLK DEFA GİTTİ!..

Gianluca Vacchi, dj olarak sahne aldığı Bodrum’da müzik ve dansa doyurdu. Ünlü fenomeni dinlemeye gelenler arasında eski futbolcu Pascal Nouma, Berksan, Keremcem, Burcu Esmersoy yer aldı.

BURCU ESMERSOY 4 YIL ARADAN SONRA İLK DEFA BODRUM’A ADIM ATTI!

Performans öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Burcu Esmersoy, 4 yıl sonra ilk defa Gianluca Vacchi’yi görmek için geldim” dedi. Uzun zaman sonra Bodrum’a gelen Burcu Esmersoy bir yandan kendini ayıplarken diğer taraftan Bodrum’da gördüğü değişiklikleri “Bodrum bayağı büyümüş, yollar genişlemiş. Bizim zamanımızda böyle değildi” diyerek anlattı.

BAYRAMDA SİNAN AKÇIL VE DANSÇILARI NEFES KESTİ!

Bodrum, bayramın ikinci günü Sinan Akçıl’ı ağırladı. Yakışıklı popçuya sahnede konser boyunca üç dansçı eşlik ederken şovlarıyla nefes kestiler. Ağzına kadar dolu mekanda Akçıl, hit şarkılarıyla taticilere müzik ziyafeti yaşattı.

SON GÜNLERDE HALK ADAMI İLAN EDİLEN KAYA ÇİLİNGİROĞLU TATİLDE!

Kaya Çilingiroğlu, her yaz olduğu gibi bu yaz da Bodrum’u tercih eden ünlü isimlerden. Çilingiroğlu, bu yaz ise Bodrum’da ucuz mekanları tercih etme sebebi ile halk adamı ilan edilmişti. Eski eşi Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra Çilingiroğlu’nun ise Bodrum’un kazık fiyatlarıyla ünlü mekanlarda tatil yapmasına baba Çilingiroğlu gülerek “alakası yok, Zehra dünyanın en tatlı insanıdır” diyerek kızının da bir nevi halktan olduğunu ifade etti.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN 


 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13