UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAYRAM’DA KIBRIS’TA SAHNE SAVAŞLARI!..

Bayram coşkusuyla geldi ve sahneler renklendi. Ünlülerin adeta çıkartma yaptığı Kıbrıs, bayramda yıldız yağmuruna dönüştü. Peki en çok kim kazandırdı? Kimlerin sahnesi dolup taştı, kimlerin sahnesinde izdiham yaşandı?

BAYRAM’DA KIBRIS’TA SAHNE SAVAŞLARI!..

Hakan Altunlu, Koray Avcılı,Ferhat Göçerli, Sılalı, Serdar Ortaçlı, Ebru Gündeşli ve yıldızlarla dolu bir bayram geldi geçti. Bayramda konserlerin tadı ayrıdır. Konserlerin en güzelleri de Kıbrıs’ta yaşanır.

 

SILA’NIN SAHNESİNDE İZDİHAM

Sevilen şarkıcı Sıla, özgün yorumu ve şarkılarıyla sahnede yine çok tutuldu. Sıla’yı izlemek için konser alanında izdiham çıkaran hayranları, konser sonrası da fotoğraf çektirmek için aynı mücadeleyi gösterdi.

 

FERHAT GÖÇER SAHNESİ YİNE DOPDOLUYDU

 

Yavru Vatanda sahne alan Ferhat Göçer, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tek bir boş sandelyenin bile kalmadığı konserde, sanatçının hayranları şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Sahne öncesi verdiği röportajda gündemde yer alan şiddet haberleri hakkında üzüldüğü noktaları belirtti. Şort giydiği için minibüste saldırıya uğrayan üniversiteli Melisa Sağlam’ın haberleri hakkında konuşan Göçer, hoşgörülü olmalıyız. Kimsenin giyim tarzına karışmamalıyız.” dedi.

 

SERDAR ORTAÇ KUYRUĞU

Serdar Ortaç da bayram mesaisini Kıbrıs’ta yaptı. Sevilen şarkıcı hem sahnede neşesi, hem de hareketli parçalarıyla Kıbrıs’a adeta damga vurdu. Sıla ve Ferhat Göçer’in yanı sıra izleyenlerin sahne dışına taştığı tek konser oldu. Serdar Ortaç  verdiği röportajda eşinin rol aldığı sinema filmi hakkında konuşarak, hakkında çıkan ‘sinema kapattı’ haberlerine öyle bir şey yok diyerek yanıt verdi. Ortaç, “Hanımın filmine de parayla gidecek değiliz herhalde. Birlikte Şişli’de bir AVM’de bilet alıp film izledik. Galası olunca da davet ederler, galasına giderim.” dedi.

 

 

 

TARKAN FIRTINASINA HAKAN ALTUN YORUMU

Yaz başında bir albüm çıkartan Hakan Altun, geri dönüşlerden oldukça memnun olduğunu söylüyor. Bu arada 2017 yazı ünlü şarkıcıların iddialı albümleriyle çok konuşuldu. Özellikle 7 yıl aradan sonra albüm çıkartan Tarkan hakkında en son Demet Akalın ‘dağılabiliriz’ yorumu yapmıştı. Demet Akalın’ın bu sözleri yakın arkadaşı Hakan Altun’u çok güldürdü. Hakan Altun da Megastarın başarısını takdir ederek gurur duyduğunu söyledi.

 

KORAY AVCI’DAN UÇANKUŞ’A ÖZEL AŞK AÇIKLAMASI

Karadenizin hırçın çocuğu Koray Avcı da Bayramı Kıbrıs’ta geçirdi. Yakın zamanda alışılmış tarzından farklı bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan şarkıcı, ilk kez pop albümü çıkaracağının altını çizdi. Albümünün çıkış parçasının hikayesini ilk kez Uçankuş TV ile paylaşan Avcı, Ege’de geçen bir aşk hikayesini anlattı. Aşk konusu açılınca UçanKuş’un sorularına kaçamak cevaplar vermeye başlayan şarkıcı “Bu konuları en iyisi konuşmayalım. Ne var ne de yok diyebilirim” şeklinde konuşarak akıllarda soru işaretleri bıraktı. Sahnede coşturan Avcı, çıkışta fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak yaklaşık 1 saatten fazla fotoğraf mesaisi yaptı.

 

EBRU GÜNDEŞ’DEN DANS ŞOV

Sesi ve birbirinden güzel şarkıları dışında sahne kostümleriyle de göz dolduran Ebru Gündeş, bu kez tekli performansının yanı sıra hareketli parçalarda dansçılara eşlik etti ve alışılagelmişin dışındaki imajıyla oldukça dikkat çekti.

 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKIBRIS