UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI MÜSLÜMAN OLUYOR!

Uzun zamandır şarkıcı Otlia ile aşk yaşayan Sinan Akçıl ilişkisini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü anlattı.

ÜNLÜ ŞARKICI MÜSLÜMAN OLUYOR!

Akçıl , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın sanatçılara verdiği iftar yemeğinde kendisine verdiği söz hakkında ilk kez detay paylaştı. Ünlü şarkıcı “Geçtiğimiz hafta iftar yemeğinde Sayın Cumhurbaşkanımız bana, "Nasıl gidiyor, güzel haberlerin var mı?" dedi. Olacak inşallah, merak etmeyin sözüm olsun dedim; ama bir zamanlama vermedim.'

Romanyalı şarkıcı Otilia ile aşk yaşayan Akçıl; 'İlişkimde Otilia’nın da fikirlerine çok saygı duyuyorum. Çünkü onda bir Müslüman olma düşüncesi de var.  Öyle bir şey olursa, bütün dünya üzerinde güzel bir örnek oluşturacak. Çünkü onun dünyadaki şöhreti çok yüksek olduğu için örnek olabilecek bir çift olabiliriz. O da neden olmasın, belki de evliliğe gideriz” dedi.

OTILIA MÜSLÜMAN OLMAYI DÜŞÜNÜYOR

Sinan Akçıl kız arkadaşım bana bunu bu sabah söyledi, "Müslüman olmayı düşünüyorum." dedi. Tabi ki bunu zaman gösterecek. Dünyada bu kadar tanınmış bir kızın da bu misyonu üstlenmiş olması, bize gerçekten çok büyük güzellik katacaktır.” diyerek Otilia’nın Müslüman olmayı düşündüğünü ilk kez kamuoyuna açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNAN AKÇIL