UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGE ULUSOY H. SABANCI İLE AYRILIĞININ ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU!

Manken Özge Ulusoy 6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı’dan 2 ay önce ayrılmıştı. Özge Ulusoy şunları söyledi: “Bu hikayede benden külkedisi yarattılar. Sınıf farkına inanmıyorum. Çok ağladım, ama bitti.”

ÖZGE ULUSOY H. SABANCI İLE AYRILIĞININ ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU!

Manken Özge Ulusoy 6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı’dan geçen Nisan’da ayrıldı. Özge ayrılığın ardından Elle Dergisi’ne samimi itiraflarda bulundu... İşte o açıklamalar...

Evlilik odaklı bir kadın değilim. Böyle bir hırsım olmadı. Hukukçu bir baba, öğretim görevlisi bir annenin kızıyım. Ablam doçent. İki üniversite bitirdim.

Tüm bunlar olmadan da Hacı ile aşk yaşayabilirdim. Ben sınıf farklarına inanmıyorum. Her 100 kadından 90’ı Hacı Sabancı gibi sevgilisi varsa çalışmayı bırakır. İşimi bırakıp onunla mı gezdim? Hayır! Hep çalıştım. Kendi paramı kazandım.

AŞK ACISINI ÇALIŞARAK YENDİ

İlişki bitince üzüldüm, ağladım. Kendimi işime verdim. Ayrıldığımdan beri deli gibi çalışıyorum.

Bundan sonraki ilişkimde artık ne istediğimi biliyorum. Dost, arkadaş, sevgili, yeri geldiğinde baba olacak, gülüp ağlayacağım, sanat, felsefe ve her şeyi konuşacağım bir hayat arkadaşı istiyorum. Çok sevilmenin ne demek olduğunu öğrendim, ama daha fazlasını göreceğime inanıyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZGE ULUSOY  HACI SABANCI