UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER’İN TATİL SONRASI İLK FOTOĞRAFI!..

Amerika tatilinden dönen Mustafa Ceceli, sevgilisi Selin İmer’le önceki gece iftar saatinde Kanlıca’daki A’jia Hotel’deydi. Çiftin yanlarında bir arkadaşları vardı.

MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER’İN TATİL SONRASI İLK FOTOĞRAFI!..

İkiliyi restoranda bir başka müşteri görüntüledi. İkilinin araçları da otelin önündeydi. Çift, Beykoz’da oturacakları evlerinin tadilatlarının bitmesini bekliyor.  

CECELİ VE İMER AYNI KAREDE

Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkının ilk fotoğrafı, önceki gün gittikleri bir restoranda müşteriler tarafından çekildi. İftar için Anadolu yakasında A’jia Hotel’in restoranına giden Ceceli ve İmer’in yanında bir kadın arkadaşları da vardı. Gayet keyifsiz oldukları görülen sevgililer, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz sohbet ediyordu. Mustafa Ceceli, cep telefonunu bir an olsun elinden bırakmadı.

Ceceli – İmer ikilisi, Beykoz’da yaşayacakları yeni evlerini tadilata soktu ve işlemlerin bitmesini bekliyor. Ünlü şarkıcının sevgilisi Selin İmer’le kaldığı otel, kısa bir süre önce boşandığı eşi Sinem Ceceli ve oğlu Arın’ın oturduğu eve 500 metre mesafede.

SELİN İMER’İN ANNESİ KONUŞTU!

Canan İmer, kızı Selin İmer’in Mustafa Ceceli ile ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu: “Benim için bir sıkıntı yok, kızıma güveniyorum. Mustafa Bey’le tanıştık, ona da güveniyorum. Çok efendi, terbiyeli bir çocuk.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa ceceli  selin imer  ilk fotoğraf