UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN AŞKA GELDİ!..SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Hakkında yayınlanan haberler yüzünden son günlerde zor günler geçiren Arda Turan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşım beğeni topladı.

ARDA TURAN AŞKA GELDİ!..SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Sevgilisi Aslıhan Doğan’la yeniden barışan Arda Turan’ın paylaşımı, geçirdiği sıkıntılı dönemin ardından ünlü futbolcunun aşk hayatında mutluluğu yakaladığı şeklinde yorumlandı. 

Arda Turan, eski sevgilisi Aslıhan Doğan’la barıştığını Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. İkili, Zeynep Çarmıklı’nın 30. yaş günü partisinde bir araya gelirken Arda, resmi Instagram hikayesinde “Arda” ve “Aslıhan” yazılarının fotoğrafını paylaştı.

İşte o paylaşım: 


Ekim 2016’da Arda Turan’la yollarını ayıran Aslıhan Doğan, geçen yıl bir dergiye konuşmuş ve ayrılık nedeni olarak ünlü futbolcunun İspanya’daki ev ortamının kendisine uymamasını göstermişti. Geçen 8 ayda Arda Turan’ın adı Ebru Şallı, Yağmur Ünal ve ‘Kısmetse Olur' yarışmacısı Cansel Çördük’le anılmıştı.

Yıldız futbolcu, yeniden görüşmeye başladığı Aslıhan Doğan’la sık sık bir araya gelmeye başlamış, Duymayan Kalmasın’ın özel haberine göre çift, barıştıktan sonra ik kez Four Seasons Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde görüntülenmişti. Şu zamana kadar ünlü çiftten bir açıklama gelmezken Instagram paylaşımıyla çiftin resmen barıştığı ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  aslıhan doğan