UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SWAROVSKI'NİN VARİSİ’NİN GELİNLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI!..

Ünlü kristal taş markası Swarovski'nin sahibi olan ailenin 23 yaşındaki kızı tam da soyadına uygun bir şekilde 'pırıl pırıl' bir düğünle evlendi

SWAROVSKI'NİN VARİSİ’NİN GELİNLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI!..

Swarovski markasının sahiplerinden Paul Swarovski'nin 23 yaşındaki kızı Victoria, uzun süredir birlikte olduğu yatırımcı sevgilisi Werner Mürz ile İtalya'nın Trieste kentindeki görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.

Swarovski imparatorluğunun varisi ve Avusturya'da ünlü bir şarkıcı olan Victoria Swarovski'nin düğünü göz kamaştırdı. Daily Mail gazetesinin haberine göne Victoria Swarovski, emlak yatırımcısı erkek arkadaşı Werner Mürz ile İtalya'nın Trieste kentinde düğün yaptı. Victoria Swarovski'nin düğünde giydiği elbise tam 500 bin swarovski kristalinden oluşuyor. Fiyatı ise dudak uçuklatıyor, 700 bin pound (yaklaşık 3 milyon 129 bin lira) değerindeki elbisesini ünlü tasarımcı Michael Cinco yaratmış. Elbisede 500 bin Swarovski kristali kullanılmış ve lazerle kesilmiş çiçeklerle süslenmiş. 2010'dan beri birlikte olan çift 250 davetli ve ailesinin önünde San Giusto Katedrali'ndeki tören sonrası İtalya'da 3 gün süren bir düğünle dünya evine girdi.

Törenin başından sonuna kadar geçen süre boyunca, aynı zamanda Avusturya'nın ünlü şarkıcılarından biri olan Victoria Swarovski, ikisi beyaz biri kırmızı üç farklı kıyafet giydi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSwarovski  wictoria Swarovski