UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN ÇANAK HAKKINDA BİLİNMEYENLERİ ANLATTI!

Hem oyuncu hem müzisyen olan Metin Çanak hakkında bilinmeyenleri anlattı.

METİN ÇANAK HAKKINDA BİLİNMEYENLERİ ANLATTI!

Metin Bey... hem müzik hem oyunculuk kariyerini birlikte yürütüyorsunuz. Bir de sosyal sorumluluk projelerine koordinatörlük yaptığınızı biliyoruz. Tabiri caizse bir koltuğa 3 karpuzu nasıl sığdırıyorsunuz?

-Öncelikle Uçankuş ailesinin ve okuyucularımızın Ramazan ayını ve yaklaşmakta olan bayramını tebrik ediyorum.Söze “aşk ile çalışan,yorulmaz” sözü ile başlamak isterim.Sanatı bir bütün olarak değerlendiren biriyim.Müzik ve Oyunculuk bende birbirini tamamladı.Bugün Müzik sektörünün lokomotif iletişim aracı video klipler.Tüm sanatçı arkadaşlarım da çektikleri kliplerde oyunculuk performansı sergiliyorlar.Tiyatro yani oyunculuk çok vazgeçilmez bişey benim için.Kameranın karşısında olmak başka bir ruh hali...Projelere gelince hep yapılmayanı yapmayı ilkleri seviyorum. Yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığım ve yaz aylarının sonunda sizlerle paylaşacağım anlamlı bir projem var...Geriartri Sağlık Kompleksi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi

Peki Müzik mi Oyunculuk mu diye sorsak?

-Ben Sanat kariyerime 2013 yılında Müzik ile başladım. Oyunculuk kariyerimin başlangıcı ise2014 . Ancak Oyunculuk kariyerim şu an daha ağır basıyor.Müzik sektöründe bir darboğaz var.

Sizce bunun nedeni nedir?

-Metin: Yapım maliyetlerinin çok yüksek olması ve müzikseverlerin maalesef ki haklı olarak yaşanan terör olaylarından dolayı eğlence mekanlarına gitmeye arzulu olmamaları.Malum albüm satışları bundan 10-15 yıl önceki rakamların yanından bile geçemiyor.Geriye sadece sahne programları kalıyor ayakta kalabilmek için. Ama ben gelecekten ümitliyim. Herşey çok güzel olacak.

Oyunculuk kariyerinize nasıl başladınız.

-Herşey Ankara'da Senarist,Yönetmen ve Yapımcı Ersoy Güler ile kahve sohbetinde başladı.O sırada kendisi Süreç Filmin yapımcılığında “Yusuf&Yusuf” sinema filmini çekmek üzere gelmişti. SOHBET esnasında Emniyet Müdürü rolünden bahsetti ben talip oldum Ersoy hoca şans verdi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.

Sizi “Yeni Gelin” dizisinde Jandarma Komutanı olarak izliyoruz.Çekimler nasıl gidiyor.

-Benim için çok önemli bir şans ve deneyim oluyor. Sizin aracılığınız ile Ersoy Güler Hocama tekrar teşekkür etmek isterim. Usta oyuncularla çalışmak bir oyuncuya çıta atlatıyor. Özellikle de Mustafa Avkıran ile çalışmak...Tam bir abi set aralarında kendisinden öğrendiklerim adeta ders niteliğinde.Onun yanı sıra Zeynep Kankonde,Sema Keçik Karabel,Lale Başar,Yonca Şahinbaş,Renan Bilek,Dağhan Külegeç, Burçin Bildik... hepsinden ayrı ayrı feyz alıyorum.

Yeni proje var mı?

- “Yeni Gelin” çok sevildi. Halk çok samimi buldu. Ben tüm Türkiyeyi dolaşıyorum. Her gittiğim ortamda Yeni Gelin'in başarısından,halktaki karşılığından bahsediliyor.TRT için uzun zamandır  bir proje hazırlığımız var. Netleşince ilk siz duyacaksınız.

Samimi sohbetiniz için teşekkür ediyoruz.

-Bana duygu ve düşüncelerimi okuyucularınızla paylaşma imkanı sunduğunuz için çok teşekkür ederim.Saygılarımla 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMetin Çanak