UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NOMADİC REPUBLİC KOLEKSİYON TANITIMI ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURDU!.

Köyceğiz’de kadınların elde hazırladıkları Nomadic Republic marka ip sandalet ve terlikler pek çok renk ve model seçeneği sunuyor

 NOMADİC REPUBLİC KOLEKSİYON TANITIMI ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURDU!.

Bu yılın büyük trendi örgü sandaletler cemiyet ve sanat dünyasının beach trendine dönüştü. Türkiye'de Köyceğiz'de üretilen ve tamamen anti bakteriyel olan Nomadic Republic marka sandaletler geçen gün yaptığı davette cemiyet, sanat ve magazin dünyasını buluşturdu. Piyasada varolan başka Nomadic'lerden anti bakteriyel olmasıyla, suda bozulmamasıyla, ayak sağlığını bozmamasıyla ve tasarımlarıyla ayrıldığı için de ünlüler Nomadic Republic'i bu yazın trendleri arasına taşıdı.

Ünlü simaların katıldığı özel davet Republic sandaletlerin üreticisi Derin Mavi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çakıroğlu ev sahipliğinde Nişantaşı Nopa’da verildi.

Nur Yerlitaş'tan Burcu Kıratlı'ya Hande Subaşı'dan Hakan Akkaya'ya buluştukları davet bu yazın yeni modasının da ipuçlarını verdi.

 

Meksika’da kullanılan ip sandaletleri Türkiye’de üretme amacıyla yola çıkan Nomadic Republic markası, doğa dostu, rahat ve hafif sandaletlerini geçtiğimiz sene piyasaya çıkardı.

İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı özel bir davetle yeni koleksiyonu tanıtıldı..


KADINLAR DA KAZANIYOR

El emeği terlik ve sandaletler Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, önceden sosyal güvencesi olmayan, tarım alanında çalışan kadınların ellerinden çıkıyor. Gündelik olarak narenciye bahçelerinde çalışarak ailesine katkı sağlayan Hatice Erken geçtiğimiz sene iki aylık eğitim süresini tamamlayıp iş başı yapanlardan. Erken onu en mutlu eden şeyin ürettiği sandaletleri başkalarının ayağında görmek olduğunu söylüyor. Ayşe Bulut ise başta beceremeyeceğinden korksa da azimle çalışmaya devam etmiş; şimdi iş arkadaşlarıyla beraber zevkle yaptıkları el işlerinden çok memnun. Bulut ve Erken yazın güneş altında, kışın soğukta bahçelerde çalışıp gündelikle geçinirken şimdi düzenli gelir ve güvencelere sahip oldukları için mutlular. Yaptıkları sandaletleri kendileri de giyiyor, görenlerin de çok beğendiğini söylüyorlar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13