UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAVAŞÇI'NIN SEZON FİNALİNDE KILIÇ TİMİ OPERASYONA DEVAM EDİYOR!

Fox TV ekranında yayınlanan Savaşçı 10. bölüm sezon finali fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Savaşçı dizisi seon fnalinde Aslı'nın suçsuz olduğunun ortaya çıkması ile Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçiyor. Ekipten iki kişi ile irtibatları kesilen ekip arkadaşlarını kurtarabilecek mi? Savaşçı 10. bölüm sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek.

SAVAŞÇI'NIN SEZON FİNALİNDE KILIÇ TİMİ OPERASYONA DEVAM EDİYOR!

Savaşçı 10. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı dizisi sozn finalinde nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana kilitleyecek. Aslı'nın suçsuz olduğunu öğrenen Kağan Bozok Kılıç Timi ile beraber zaman kaybetmeden hareket geçer. Ellerinden kaçırdıkları teröristi yakalamak isterken iki kişi ile irtibatları kesilen Kılıç Timi sezon finalinde arkadaşlarını kurtarabilecek mi? Savaşçı 10. bölüm sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek.

SAVAŞÇI 10. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

Mehmetçik katillerinin kökünü kazımaya kararlı olan Kılıç Timi operasyona devam ediyor! Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçer.

Operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıkar . Her şeyi göze olan Yüzbaşı Kağan Bozok’un tek hedefi Mehmetçik katillerine hakettiği sonu yaşatıp, Kılıç Timi’ni sağ salim  karargaha götürmektir.  Savaşçı sezon finali ile Pazar 20.00'de FOX'ta!

SAVAŞÇI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSAVAŞÇI  KILIÇ TİMİ