UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AVŞAR'IN KIZI NASIL OLUYOR DA SİGARA İÇİYOR?..

Akşam Gazetesi magazin müdürü Barış Kocaoğlu Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'nun sigarayla yakalanmasını değerlendirdi. İşte Kocaoğlu'nun o yazısı;

HÜLYA AVŞAR'IN KIZI NASIL OLUYOR DA SİGARA İÇİYOR?..

Yıllardır tenis sporuna gönül vermiş olan Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun sigara içerken çekilmiş görüntüleri herkesi çok şaşırttı. Böylesine kendini spora adamış ve hayatı boyunca sigara içmemiş bir annenin kızı nasıl oluyor da sigara içiyor? Aslında hayatının her dönemine şahit olduğumuz Zehra, ünlü anne ve babaların çocuklarının kaderini yaşıyor. Bu kadar göz önünde olunca yaptığı her davranış, iyi veya kötü objektiflere takılıyor.

Avşar; Zehra’ya daha iyi bir eğitim vermek için her şeyi yapmaya çalışıyor belli ki ama Zehra kendisine sunulan yurtdışı üniversite eğitimini bile yarıda bıraktı.

Eğitimine Türkiye’de devam edeceğini bundan sonrası için biliyoruz. Belki de Zehra’nın anne ve babasının yanında olduğu bir yerde okuması onun için daha iyi olacaktır.

Hülya Avşar’ın Zehra’nın sigara alışkanlığından bile haberi yoktu ve o da ilk bu görüntülerle öğrendi. Çocuk yetiştirmek zor…Hele ki ünlü bir annenin çocuğu olmak apayrı zor…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZEHRA ÇİLİNGİROĞLU