UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIN SEYYAR SATICI İLE ZABITA ARASINDA ARBEDE TEPKİ TOPLADI!..

Üsküdar'da izinsiz satış yaptığı iddiasıyla zabıtanın müdahale ettiği seyyar satıcı kadın ile Üsküdar Zabıtası arasında yaşanan arbede, çevreden geçen bir kişi tarafından kaydedildi. Cep telefonunun kamerasına yansıyan arbededen sonra kadının bayılması sosyal medyada büyük bir tepki toplayınca belediye sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

KADIN SEYYAR SATICI İLE ZABITA ARASINDA ARBEDE TEPKİ TOPLADI!..

İstanbul Üsküdar'da, zabıta ekibi, izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle bir kadın seyyar satıcıya müdahale etti.

Yaşanan arbede kadının bayılmasıyla sona erdi. Zabıtalar bayılan kadını orada öylece bırakıp gitti. Tüm o yaşananlar bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Olay video sosyal medyada hızlıca yayılınca belediyeye ve zabıtalara tepki de çığ gibi büyüdü. Üsküdar Belediyesi tepkilerin üzerine sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

https://www.facebook.com/uskudarbld/photos/pcb.1462375183800879/1462375120467552/?type=3&theater

Açıklamada, "Yasalar çerçevesinde izinsiz satışa müdahale eden ekiplerimize, Şakir Ö. ve yanındaki Reyhan K. tarafından fiziki müdahalede bulunulmuş ve yaşanan arbedede, bir zabıta memurumuz bıçakla elinden yaralanmıştır. Bu şahıslardan Reyhan K.'nin soruşturması, Şakir Ö.'nün daha önce de görevli zabıta memurlarına bıçakla saldırı gerçekleştirmesi nedeniyle almış olduğu ve ertelenen 9 ay 10 günlük hapis cezası bulunmaktadır.” denildi. Olayın savcılığa intikal ettiğini belirten belediye dava sonuçlanana kadar iki zabıta görevlisi açığa alındığı bilgisi paylaşıldı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜSKÜDAR  ARBEDE  ZABITA