UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAZAL KAYA VE BURAK DENİZ EKRANLARA BU DİZİYLE DÖNÜYOR!

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği‘’Shameless’’ uyarlaması yeni dizinin başrolleri belli oldu.

HAZAL KAYA VE BURAK DENİZ EKRANLARA BU DİZİYLE DÖNÜYOR!

Hazal Kaya ve Burak Deniz ilk kez bir araya geldi. Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan dizinin, Eylül ayında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Güzel oyuncu Hazal Kaya, popüler Amerikan dizisi Shameless’ın yerli uyarlamasında rol alacak. Merakla beklenen Shameless uyarlaması hakkında bilgiler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Güzelliğiyle büyüleyen Hazal Kaya’nın Shameless’ta Fiona Gallagher karakterini canlandıracağı açıklandı. Fiona Gallagher gibi güçlü bir karaktere hayat verecek Hazal Kaya’nın bu rolde neler yapacağı merak konusu. ‘Umutsuz Ev Kadınları’nın senaristi Meryem Gür’ün kaleminden ekrana yansıyacak olan yapımda, Fiona Gallagher, kardeşlerin en büyüğü olup, fedakâr bir o kadar da belayı üstüne çeken bir karakter olarak izleyiciyle buluşuyor.

SHAMELESS UYARLAMASI HAKKINDA

Sektörde uzun zamandır şehir efsanesi gibi konuşulan Shameless uyarlaması, nihayet Med Yapım tarafından hayata geçiriliyor. Dünyada çok izlenen yapımlar arasında yer alan ve William H. Marcy'nin efsane "Frank Gallagher" yorumuyla kült işler arasına adını yazan kara komedi Shameless, Amerikan televizyonlarında 7 sezondur yayınlanıyor.

Shameless, Türk televizyonlarının en başarılı uyarlama projelerinden biri olan Umutsuz Ev Kadınları'nda da imzası olan Meryem Gür tarafından yazıldı. cast çalışmaları başlayan seride birden fazla ana karakter yer alıyor. Kadroda şimdilik netleşen tek isim Hazal Kaya oldu. Yapım şirketinin uyarlama için star kadro kurmayı planladığı, imza aşamasına getirdiği bazı isimler olduğu belirtiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAZAL KAYA  BURAK DENİZ