UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN'IN HAYALLERİ, EROL KARDEŞLERİN GERÇEKLERİ...

“Sana Bir Şey Olmasın” albümünü yayınladıktan sonra gerek rol aldığı diziler gerekse çıkardığı albümlerle adını bu günlere kadar taşıdı Alişan… Buralara kadar geleceğini bile hiç hayal etmedi ama belli ki başka başka şeyler hayal etmiş.

ALİŞAN'IN HAYALLERİ, EROL KARDEŞLERİN GERÇEKLERİ...

Bu hayaller dizisini, ilk olarak Ece Erken’in doğum gününde, kendisiyle yapılan röportajda belirten ünlü şarkıcı, çocukluktan beri, çok kalabalık bir düğününün olmasını istediğini söylüyor.

Başka bir röportajda ise; küçüklüğünden beri tek hayalinin İbrahim Tatlıses’in, kendi düğününde şarkı söylemesi olduğunu açıklıyor.

Ünlü şarkıcının yeni yıldan dilekleri bile dünya barışı, ülkenin refahı ve istikrarı ve mutlu bir evlilik olarak kayıtlara geçiyor.

“EN BÜYÜK HAYALİM EVLENMEK”

Alişan’la yapılan Son 1 yıl içindeki röportajları dinleyince, ünlü şarkıcı baya bir dert yanmış bekarlıktan...

Evde kaldım, el alem ne der?  Korkusu da sarınca, bir telaşla Türkiye’nin izdivaç uzmanı, Esra Erol’un da olaya el atmasıyla 40 yıllık esaretten kurtuluyor. Yani ünlü sunucunun kardeşi Eda Erol ile ilişki yaşamaya başlıyor…

BURAYA KADAR HAYALLER

Çünkü gerçeğe döndüğümüzde ,Esra Erol, Eda Erol’un ünlü olması için oyunculuk dahil, birçok yolu denediğini fakat bir sonuç alamadığını görüyoruz.

Hal böyle olunca,  Alişan’ın ünlü olması ve evlilik konusuyla gündemde olması, Esra Erol’un aklına kardeşi ve Alişan’ı meç etmek geliyor. Ve mutlu son.

Mutluluğu gözlerinden okunan Alişan, bu halleriyle sonunda muradına eriyor gibi bir izlenim oluşturuyor ilk etapta.

O halde tabloyu şöyle betimleyelim ve asıl sonucu şöyle ifade edelim;

Bu aşkla gündeme gelen Eda Erol ünlü oldu mu? Oldu…

Esra Erol kardeşini ünlü yaptı mı? Yaptı…

Alişan evleniyor mu? Evlenecek gibi gözüküyor…

Müslüm Baba “aşk tesadüfleri sever” der, çokta güzel der bence. Çıkar ilişkisi üzerine kurulu bir aşk ne kadar samimi olur, sonu evlilik olur mu? Olursa ne kadar sürer? Zaman gösterecek tabi..Ama şu da bir gerçek ki çıkara dayalı işler saf hayallerle ifade edilemez…



İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİBRAHİM KARAKUŞ  ALİŞAN  EDA EROL  ESRA EROL