UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA KOÇYİĞİT’İN YURDA DÖNÜŞ SEVİNCİ!..

New York'ta akciğer ameliyatı olan ve bugün Türkiye'ye döneceğini bildiren oyuncu Hülya Koçyiğit, "Cennet vatanıma ve sevdiklerime bir an önce kavuşabilmemin heyecanı içindeyim." dedi.

HÜLYA KOÇYİĞİT’İN YURDA DÖNÜŞ SEVİNCİ!..

New York'ta mayıs ayında akciğer ameliyatı olan ve başarılı bir tedavi süreci geçiren, ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, bugün Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

HÜLYA KOÇYİĞİT ABD'DE AMELİYAT EDİLDİ

Eşi Selim Soydan ile dün New York’tan saat 12.15'te THY uçağıyla hareket edecek olan Koçyiğit, bugün Atatürk Havalimanı'na inecek.

Koçyiğit, Türkiye'ye dönüşüyle ilgili şöyle konuştu: "Nihayet bu günleri gösteren Allah'ıma şükürler olsun. Cennet vatanıma ve sevdiklerime bir an önce kavuşabilmemin heyecanı içindeyim. Korku dolu günler geride kaldı. Şimdi hayata daha olumlu düşüncelerle sımsıkı sarılacağım. Allah bütün hastalara şifa versin." dedi.

Koçyiğit, daha önce eşi Selim Soydan ile Central Park'taki yürüyüşü sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şükrediyorum ve iyi ki diyorum böyle bir milletin evladıyım. Bu kadar vefalı, bu kadar içten, candan sevgisini gösteren bir milletin. Çok çok mutluyum." ifadelerini kullanarak bir an önce Türkiye'ye dönmek ve sevdiklerine kavuşmak istediğini söylemişti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHÜLYA KOÇYİĞİT  NEW YORK