UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİNİK CEYLİN’İN ÖLÜMÜNDE YENİ DETAYLAR!

İzmir'in Ödemiş İlçesi’nde cansız bedeni komşularının bodrumundaki sandıkta bulunan Ceylin'in ölümünün ardından Ş.T. ile kocası S.T. gözaltında. Ş.T.'yi sabaha kadar kendisi de bir kız çocuğu annesi olan İzmir Asayiş Şube Müdürü Seda Öğretmen sorguladı. Ş.T.'nin tutarsız ifadeleri ve ısrarla ayrıntı anlatmaması dikkat çekti. Bunun üzerine polis Ş.T.'nin 2008 ve 2010'da yaşamlarını yitiren çocuklarının ölümlerini de araştırmaya başladı.

MİNİK CEYLİN’İN ÖLÜMÜNDE YENİ DETAYLAR!

İzmir Ödemiş'te kaybolan ve cansız bedeni günler sonra komşularının bodrumunda bir sandıkta bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümü Türkiye'yi sarstı. Vahşet sonrası ailenin komşusu olan çift gözaltına alınırken, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen çiftin sorgusuyla ilgili detaylara ulaşıldı.

Daha önce iki çocuğu ölen, 1 çocuk annesi Ş.T.'yi sabaha kadar kendisi de bir kız çocuğu annesi olan İzmir Asayiş Şube Müdürü Seda Öğretmen sorguladı. Ş.T. ifadesinde Ceylin'in düştüğünü, öldüğünü sandığını bu nedenle de sakladığını söylerken sorgusunda tutarsız ifadeleriyle ve ısrarla ayrıntı anlatmamasıyla da dikkat çekti.

Bunun üzerine polis, Ş.T.'nin 2008 ve 2010'da ard arda hayatını kaybeden çocuklarının ölümünü de araştırmaya başladı. İki çocuğun ölüm raporlarında hastalık olarak ölüm nedeni belirtilse de detaylı inceleme başlatıldığı Ş.T.'nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

OTOPSİDE TRAVMATİK BULGU

10 yaşında can veren Ceylin Atik'e Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi. Ayrıca raporda, sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) bulundu. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı. Kafatasındaki bulguların düşme veya darbe sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEYLİN  İZMİR  ÖDEMİŞ