UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHAN GÖKBAKAR, SABRİ’YE SAHİP ÇIKTI!..

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü komedyen Galatasaray Kulübü’nün tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu'yla sözleşme uzatmama kararı alınmasının ardından tepkisini dile getirdi.

ŞAHAN GÖKBAKAR, SABRİ’YE SAHİP ÇIKTI!..

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Galatasaray’da tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu’na yeni mukavele önerilmeme kararını eleştiren Şahan Gökbakar, “Her ne koşulda olursa olsun takım için kendini parçalayan belki de tek adamdı sahada... Her zaman hazır bekledi. Yıllarca yerine adam aldınız, hem gık demedi hemde dönüp dolaşıp yine ona geldiğinizde daha fazlasını verdi.” Dedi.

Ünlü komedyen, mesajının devamında “Galatasaray’ın milyonlarca € parasını akıttınız sağ bek için yine de Sabriden iyisini bulamadınız. Simdi yönetim olarak gecen sezonun en iyilerinden Sabri ile yollarınızı ayırıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz. Yanlış yapiosunuz!!! Ama zaten neyi doğru yaptınız ki???’’ diyerek sert tepki gösterdi.

İŞTE O PAYLAŞIM: 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13