UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O İLDE YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ! CADDELER GÖLE DÖNDÜ!..

Denizli'de bugün dolu yağışının ardından başlayan şiddetli yağmur kent merkezinde yaşamı etkiledi. Çok sayıda işyeri ve evi su basarken, Gazi Bulvarı'nda oluşan sel nedeniyle vatandaşlarda mağazalarda mahsur kaldı.

O İLDE YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ! CADDELER GÖLE DÖNDÜ!..

Denizli kent merkezinde dolu yağışının ardından başlayan sağanak yağmur yağışı etkili oldu. Yaklaşık 45 dakika süren şiddetli yağış sele dönüştü, rögarlar taştı. Dolu yağışı sırasında vatandaşlar, kendileri korumak için saçakların altına ve duraklara gizlenmeye çalıştı.

Yağmurun şiddetini artırmasıyla sokaklar ve caddelerde göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Denizli'nin yaya trafiği bakımından en işlek yerlerinden olan Gazi Bulvarı'nda Merkez Bankası şubesi önü suyla kaplandı. Denizli Çarşısı girişindeki ve altındaki işyerlerini su bastı. Bu bölgedeki mağazalarda bulunan vatandaşlar da mahsur kaldı.

Denizli çarşısındaki işyerlerini su basan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Vatandaşlar ellerine demir çubuklar alarak rögarları açmaya çalıştı. Çarşı içindeki esnaf da su altında kalan malzemelerini kurtarmaya çabaladı. Çarşının girişi ve altı katı tamamen sular altında kalırken, zemine dolan sel suları yürüyen merdivenden aşağı doğru aktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet binası altında bulunan bir marketi de su bastı. İşyeri çalışanları suları tahliye etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAVA DURUMU  YAĞMUR  DENİZLİ