UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLÜMÜNDEN 20 YIL SONRA PRENSES DIANA'YA AİT SES KAYDI ÇIKTI!..

Ölümünün ardından 20 yıl sonra Prenses Diana'nın yazar Andrew Morton'a verdiği ses kayıtları ortaya çıktı. Sarsıcı gerçeklerin anlatıldığı kayıtlarda Prenses Diana, William'a dört aylık hamileyken kendini merdivenlerden aşağı attığını söylüyor.

ÖLÜMÜNDEN 20 YIL SONRA PRENSES DIANA'YA AİT SES KAYDI ÇIKTI!..

Charles bana 'ağlayan kurt' dedi ve ardından at binmeye gitti. Bense kendini merdivenlerden aşağı attım" Bu sözler 20 yıl önce asla nasıl olduğu çözülemeye trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'ya ait.

Evliliğinde öyle umutsuzdu ki Prenses ilk intihar girişimini Prens William'a dört aylık hamileyken gerçekleştirdi.  Prens Charles'ın şu anki eşi olan Camilia Parker ile ilişkisinin yeniden ortaya çıktığını anladığını söyleyen Diana,  1991 yılında yazar Andrew Morton'a sıradışı açıklamalarda bulunmuştu.  Hepsi sır olarak yıllarca saklandı.

Morton 'Diana: Gerçek Hikayesi' adıyla çıkardığı kitabında Prenses'in ses kayıtlarının bire bir kağıda dökümünü dünyayla paylaştı.

Prenses Diana ilk intihar girişimini Prens William'a dört aylık hamileyken yaptığını şu sözlerle itiraf ediyor: 

"Charles'a ne kadar çaresiz olduğumu söyledim. Gözlerim yerinden çıkana kadar ağlıyordum. O ise bana 'Sen ağlayan bir kurtsun. Seni dinlemiyorum. Bunu bana hep yapıyorsun' dedi ve at binmeye gitti.   Ben William'a dört aylık hamileydim. Evliliğimle ilgili o kadar çaresizdim ki kocamın dikkatini çekmek için kendimi merdivenlerden aşağı attım"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDIANA