UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYLİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! HAYALİ, TABUTA SARILDI!..

Komşusu tarafından öldürüldüğü iddia edilen 10 yaşındaki Ceylin Atik, İzmir Ödemiş’te gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Ceylin'in tabutunun üstüne gelinlik serildi.

CEYLİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! HAYALİ, TABUTA SARILDI!..

Ceylin Atik'in cenazesi, Ödemiş Devlet Hastanesi morgundan alınarak son kez Şükran Sokak'taki dedesinin evinin önünden geçirildi. Evin önünde cenaze aracından indirilen tabuta dedesi Mustafa Atik'in, Ceylin'e hediye olarak aldığı küçük gelinlik örtüldü. Tabuta, kırmızı çiçekler bırakıld. Ceylin'in arkadaşları üzerinde "Ceylin arkadaşların seni unutmayacak" yazılı ikinci bir pankartı evlerinin balkonuna astı.

CEYLİN'İN DEDESİNE 'YAKALANIRSA BANA DA HABER VERİN' DEMİŞ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde evinin karşısındaki bir  apartmanda ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in kaybolduğu parkta taziye  çadırı kuruldu, yaşadığı eve fotoğrafları asıldı.

Kaybolduktan 2 gün sonra evinin karşısındaki apartmanda ölü bulunan 10  yaşındaki Ceylin Atik için Cumhuriyet Mahallesi'nde kaybolduğu parkta taziye  çadırı kuruldu.

Baba Murat ile dede Mustafa Atik, taziyeleri kabul etti.

Sanayide iş makinaları üzerine çalıştığını belirten baba Atik,  "Eşimden 7 yıl önce ayrılmıştım ve Ceylin'in annesi bu sürede kızını hiç görmeye  gelmedi." dedi.

Gözaltına alınan aileyle bir husumetlerinin bulunmadığını ifade eden  Atik, şöyle konuştu:

"Onlar yaşamasın... Yaşadıkça ben daha fazla üzüleceğim. Devletin  onlara 4 duvar arasında bakmasını istemiyorum. Benim kızım çok güzeldi. Bir  dediğini iki etmiyorduk. Biz onun için ne hayaller kuruyorduk. Gelinlik  giyecekti. Gelinliği tabutun üzerinde mi giydirecektik. Bu cezalar böyle hafif  olduktan sonra kadın, çocuk cinayetleri durmaz. Cezalar mutlaka artırılmalı.'  diye konuştu

Dede Mustafa Atik ise torunun derslerinde çok iyi olduğunu söyledi.

Karne hediyesi olarak kendisinden paten istediğini anlatan Atik,  "Takdir getir sana paten alayım dedim. Karne günü beni aradı, 'Dede çok üzgünüm,  3 puanla takdiri kaçırdım' dedi. Ben de 'Kızım önemli değil, alırız' dedim.'  diye konuştu.

Torunun aradıkları sırada halen gözaltına bulunan şüpheli kadının  yanına geldiğini ifade eden Atik, "O kadın bana 'Mustafa Amca, bu acıyı bilirim,  2 çocuğumu kaybettim. Yakalanırsa bana da haber verin' dedi. Elleri titriyordu.  Nereden bilirdim. Ne istediler benim kızımdan? Keşke böyle olmasaydı. Yaşasaydı  kızım. Başka Ceylinler ölmesin. Ben bu cezaların yetersiz olduğunu düşünüyorum."  dedi.

Bu arada, Ceylin'in beraber yaşadığı dedesinin evine 'Senden başka  herkesin olduğu şehirdeyiz. Ceylin unutulmayacaksın' yazılı pankart dikkat  çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEYLİN  CENAZE  İZMİR  ÖDEMİŞ