UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRCE AKALAY’DAN CEYLİN’İN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYINA ÇOK SERT TEPKİ!

Ceylin'in öldürülmesine tepki olarak Sibel Üresin'in 12 yaşındaki bir kızın evlenebileceğine dair sözlerini paylaşan oyuncu Birce Akalay, "Sen nasıl ahlak yoksunu bir kadınsın" notunu düştü.

BİRCE AKALAY’DAN CEYLİN’İN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYINA ÇOK SERT TEPKİ!

Türkiye minik Ceylin'in katledilmesiyle sarsıldı. Küçük Ceylin'in komşuları tarafından katledilip, bodrum katındaki bir sandıkta saklanmasının şoku halen sürüyor.

Sosyal medyadan birçok ünlü isim konuyla alakalı sert açıklamalarda bulunurken, oyuncu Birce Akalay'ın hedefinde yaşam koçu Sibel Üresin vardı.

"AHLAK YOKSUNLARI YÜZÜNDEN CEYLİN'LER ÖLDÜRÜLÜYOR"

Birce Akalay, kendisini yaşam koçu olarak tanıtan 
Sibel Üresin'in bir TV kanalında yaptığı açıklamaları yayınlayan bir hesabın iletisini paylaşarak, Ceylin'in öldürülmesine tepki gösterdi.

Birce Akalay'ın paylaştığı tweet'te "12 yaşındaki KIZ ÇOCUĞU, 60 yaşında birisiyle evlenir diyen ahlak yoksunları yüzünden #Ceylin'ler öldürülüyor" yazıyordu.

"SEN NASIL BİR AHLAK YOKSUNU KADINSIN" 

Açıklamalarının devamında sözlerini daha da sertleştiren Birce Akalay, şu ifadelere yer verdi: "Sen nasıl bir ahlak yoksunu, cahil, pis kafalı bir kadınsın. Bir de dini alet ediyor. Bunları ne yapmalı bilmiyorum."

SİBEL ÜRESİN SKANDAL İFADELER KULLANMIŞTI 

Sibel Üresin büyük tepki çeken o videoda şu ifadeleri kullanıyor: "12 yaşında bir kız ergen olmuşsa evlenebilir, dinen hüküm budur. 60 yaşındaki bir erkekle evlenmesinde benim için hiçbir sakınca yok, eğer kız için de yoksa. Ama kız ergen olmuşsa, ölçü burada budur. Ortada helalinden bir evlilik olduğunda, yaş sınırı diye abuk bir durum ortaya çıkarıyorlar. Dinde yaş sınırı yok, biliyorsunuz."

İŞTE BİRCE AKALAY'IN OPAYLAŞIMI:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbirce akalay  ceylin