UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ TARKAN’A ÖZENDİ “ÇİŞİM GELDİ!”

1994 yılında Savaş Ay'ın canlı yayında mikrofon uzattığı Tarkan, "Çişim geldi, şimdi konuşamam" diyerek olay yaratmıştı. O dönem magazin gündeminden düşmeyen bu gaf sonradan Tarkan tarafından bile tiye alınmıştı.

İREM DERİCİ TARKAN’A ÖZENDİ “ÇİŞİM GELDİ!”

Mikrofonun açık olduğunu bilmiyordu ya da biliyordu. O dönem gündemden düşmeyen bu sözü, dün İrem Derici tatil dönüşü havaalanında gazetecileri gördüğünde, “Of ne yapayım çok çişim geldi altıma yapacaktım” diyerek sonradan ünlü olmanın verdiği şımarıklık ve rahatlıkla söylüyor.

Birçok gazete, “Bu Neyin Kafası” başlığıyla gördüğü bu olay şunu gösterdi ki gerek Ceceli, gerekse Derici, sanatçı olmak ve ünlü olmak ayrımında ünlü olmayı gayet iyi becerebiliyorlar.

İkisi de ünlü olduktan sonra, ilk iş diş dil dudağa ayar verip, cilananan imajlarını photoshoplu fotoğraflarla süsleyip, eşlerini terk ettiler ( çünkü onlar daha iyisine layık)

Ne diyelim ünlü olmak böyle bir şey sanırım

Yalnız Derici, çişim geldi demekle de kalmıyor, Fotoğraflarını çeken basın mensuplarına dil çıkarıp ‘Aşk Bodrum’da Yaşanıyor Güzelim’ şarkısını söyleyerek, “Allah’a şükür işler yolunda. Dört, beş gün tatil de yaptım yetti. İki kulaç attık geldik” diyerek,  KİME NİSPET YAPIYOR ACABA?


İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13