UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYLİN’İN ÖLÜMÜNÜ AYDINLATACAK OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU!

Ceylin Atik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda incelendi.

CEYLİN’İN ÖLÜMÜNÜ AYDINLATACAK OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU!

İzmir'de evlerinin önündeki parkta kaybolan ve dedesinin telefonuna gelen ’Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz’ yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, karşı apartmandaki komşusunun bodrumunda ölü olarak bulunmuştu. Ceylin Atik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda incelendi. İlk belirlemelere göre Ceylin’in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi.

zmir Ödemiş'te kaybolan ve cansız bedeni günler sonra komşularının bodrumunda bir sandıkta bulunan Ceylin Atik'in ölümü Türkiye'yi sarstı! Vahşet sonrası komşu çift gözaltında.

10 yaşındaki Ceylin Atik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda incelendi. İlk belirlemelere göre Ceylin’in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi.

Raporda ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya rastlanmadı. Örnekler alındı. İki gün havasız ortamda kaldığı için cenazede bozulmalar tespit edildi. Ceylin’in nasıl yaşamını yitirdiği gerekli testlerden sonra ortaya çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEYLİN  İZMİR  ÖDEMİŞ