UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYLİN’İN ÖLÜMÜNDE KAHREDEN DETAY!

Minik Ceylin olayında çok çarpıcı gerçekler ortaya tek tek ortaya çıkmaya başladı.

CEYLİN’İN ÖLÜMÜNDE KAHREDEN DETAY!

İzmir Ödemiş’te kaybolduktan 3 gün sonra karşı komşusunun evinde sandıkta ölü bulunan Ceylin Atik’in dedesi konuştu.

CEYLİN'İN DEDESİ: BİZİMLE BİRLİKTE CEYLİN'İ ARADI

Acılı dede, komşu Şükriye T.’nin planlı bir şekilde torununu söyleyedi. Dede Mustafa Atik, Müge Anlı'ya yaptığı açıklamada; “Bu kadın bizimle birlikte Ceylin’i aradı. ‘Kim kaçırdıysa önce bana verin. Ellerimle parçalayacağım’ dedi. Torunumu öldürmeyi planlamış. Bana yardım edin. Bu işin peşini bırakmayın” diyerek acısını anlattı.

"ÇOCUĞUMU BANA GERİ VERİN"

7 yıldır torununa bakan babaanne Ülkü Atik de, “Çocuğumu baba geri verin. Öldürmüş, sandığa koymuş. Bir de oturup orada yemek yemiş. Öldürdü çocuğumu” dedi.

 KATİL ZANLISI KOMŞUSUNA: SİZİN KAMERALAR BİZİM EVİ ALIYOR MU?

Ceylin'in ailesi ve katil zanlısının komşusu Abdil Çavdar, "Ceylin'in geçişini gördük fakat geri dönüşünü görmedik. Eşim iftar zamanında 4 yaşındaki kızımızı parka götürüyor, çocuğumuzu oynatırken katil zanlısı da eşimin yanına geliyor ve eşime 'Nihal hanım sizin kameralar bizim evi alıyor mu?' diyor. Eşim de 'Hayrola' deyince zanlı, 'Apartmandan 10 bin lira çalındı o yüzden girene çıkana bakalım' diyor. Ben de dahil bilmiyorum kameraların o açıya baktığını. Şükriye, eşimin ağzını arıyor ve bunu Ceylin öldürülmeden 1 gün önce yani cuma günü yapıyor, planlanmış olabilir" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEYLİN  İZMİR  ÖDEMİŞ