UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKİM İBRAHİM TORAMAN HAKKINDA KARARINI VERDİ!..

Eylem Yıldız Toraman ile eski milli futbolcu eşi İbrahim Toraman arasında yılan hikayesine dönen boşanma davasında yeni bir gelişme yaşandı.

HAKİM İBRAHİM TORAMAN HAKKINDA KARARINI VERDİ!..

Anadolu cumhuriyet Başsavcılığı 19. Aile Mahkemesi’ne bir süre önce başvuran Eylem Toraman, koruma istedi.

Mahkeme İbrahim Toraman, çocukların bakıcısı Yıldız Çınar ve site güvenlik görevlisi Mehmet Kaya’nın, Eylem Toraman’a 6 ay süre ile yaklaşmamalarına karar verdi.

İLETİŞİM KURAMAYACAKLAR!

Kararda ayrıca, bu üç ismin şiddet davranışında bulunmaması ve iletişim araçlarıyla dahi olsa Eylem Toraman’ı rahatsız etmemeleri kararlaştırıldı. Uzaklaştırma kararı alınan isimlerin Eylem Toraman’a yaklaşmaları halinde, 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağı da kararda açıklandı.

“ÇOCUĞUMA YAKLAŞMA”

Eylem Toraman, oğlu Ali Erim Toraman için bir uzaklaştırma kararı daha aldırdı. 5 gün önce yine aynı mahkemeye başvuran Eylem Toraman, evin eski çalışanı ve bakıcı Yıldız Çınar aleyhinde ikinci bir uzaklaştırma kararı daha aldırdı.

Mahkeme, Yıldız Çınar’ın 6 ay süreyle Ali Erim’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, konut ve işyerine yaklaşmamasına karar verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim toraman  eylem toraman