UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN OZAN DOĞULU İLE YENİ ŞARKISINI KUTLADI!..

Demet Akalın ve Ozan Doğulu’ya yeni albümünün çıkış şarkısı ‘Kulüp’ şarkısında eşlik ediyor. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı pasta fotoğrafıyla herkesi merakta bıraktı.

DEMET AKALIN OZAN DOĞULU İLE YENİ ŞARKISINI KUTLADI!..

Demet Akalın, Ozan Doğulu ile birlikte imza attığı Kulüp şarkısını kutlamak için altın plak şeklindeki pastayı paylaştı. Son derece şık görünen pastaya ünlü şarkıcının takipçilerinden yorum yağdı.

Ozan Doğulu, yeni albüm çalışması için uzun bir süredir stüdyoda çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayının sonralarına doğru çıkacak olan albüm projesinde pek çok ünlü isim yer alıyor.

İlk çıkış parçası olarak Demet Akalın ile çalışan Ozan Doğulunun klibinin yayınına sayılı günler kaldı.

Ünlü popçu Demet Akalın, Ozan Doğulu’ya ‘Kulüp’ şarkısında eşlik ediyor. Şarkının sözlerini Ayşen Şimşekyay, bestesini Kemal Şimşekyay üstleniyor. Şarkının video klip yönetmenliğini ise Murat Küçük üstleniyor. Ozan Doğulu’nun menajeri Ufuk Ergin, video klipten bazı kesitleri Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor, şarkının teaseri da yayınlandı. 

Bomba bir klip ile yaza damga vuracağa benzeyen’ Kulüp’ şarkısı için hayranları şimdiden heyecanlanıyor. Sabırsızlıkla beklenen Demet Akalın- Ozan Doğulu şarkısının ne zaman müzik marketlerde yerini alacağı kesin olarak bilinmiyor. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile herkesi merakta bırakan menajer Ufuk Ergin çıkış tarihi konusunda sessizliğini koruyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  ozan doğulu