UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ TAKIMIMIZ KOSOVA'YI 4-1 YENDİ!..

Maç sona erdi. Ozan Tufan'ın attığı golle skoru 4-1 yapıyoruz. 60. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle farkı 2'ye çıkarıyoruz. ilk yarıda 31. dakikada Cengiz Ünder'in attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçiyoruz. 22. dakikada Kosova, Amir Rrahmani'nin attığı golle skoru 1-1 yapıyor. 6. dakikada Volkan Şen'in attığı golle Kosova karşısında 1-0 öne geçiyoruz.

MİLLİ TAKIMIMIZ KOSOVA'YI 4-1 YENDİ!..


Kosova Türkiye Milli maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne oluyor. Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri 1. Tur I Grubunda bu akşam Milli takımımız deplasmanda Kosova'ya konuk olacak. Türkiye Milli Takımı grubun 6 maçından galibiyetle ayrılıp rahat bir nefes almak istiyor.

KOSOVA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri 1. Tur I Grubunda mücadele eden A Milli Takımımız, 11 Haziran Pazar saat 21.45'te Kosova deplasmanında ter dökecek. Bu mücadele TV 8 kanalından canlı yayınlanacak. Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Miroslav Zelinka'nın yöneteceği karşılaşmaya Ondrej Pelikan ve Jan Patak yardımcılık edecek.

İŞTE İLK 11'LER

Kosova: Ujkani, Pnishi, Aliti, Vojvoda, Rrahmani, Zeneli, Alushi, Berisha, Kryeziu, Nuhiu, Avdijaj

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan, Çağlar, Mehmet Topal, Hasan Ali, Ozan Tufan, Selçuk, Oğuzhan, Volkan Şen, Cengiz, Burak

ARNAVUTLUK'TA ARDA TURAN SESLERİ!
Makedonya maçının ardından takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye hem sözlü hem de filli saldırıda bulunduğu için kadrodan çıkarılan Arda Turan lehine tribündeki bazı taraftarlar tezahürat yaptı.

Maç öncesinde Milli Takım tribünlerinde " Bayrampaşa'nın gururu Arda Turan" tezahüratları yapıldı. Arda Turan lehine yapılan bu tezahürata tribünlerin bir kısmı destek vermedi

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ!
Kosova-Türkiye maçı öncesinde İşkodra'da, iki ülke taraftarları ve basın mensupları çok kapsamlı güvenlik aramasına tabii tutuldu. La Boriçi Stadı'na çıkan tüm yollar araç trafiğine kesildi. Tüm taraftarlar tek bir merkezden stat yoluna giriş yaparken kapsamlı şekilde arandı.

Stat girişinde ise Türk taraftarları kötü sürpriz bekliyordu.

Ramazan ayı nedeniyle stada su, kola ve benzeri sıvılar gelen taraftar ile basın mensuplarının getirdiği içecekler stada alınmadı.

Görevli olan Basın mensuplarının çantaları kapsamlı şekilde aranıp su, parfüm, çakmak gibi şeylere el konuldu.

TERİM'DEN 'CENGİZ ÜNDER' SÜRPRİZİ!
A Milli Takımın tecrübeli teknik adamı Terim, dünkü 90 dakikada sürpriz şekilde Emre Mor'u yedek bıraktı.

Hafta içinde kanatlarda Volkan Şen ile birlikte Emre Mor'u görevlendiren Fatih Terim, son dakikada tercih hakkını Cengiz Ünder'den yana kullandı.

Cengiz Ünder, kariyerinde ilk kez grup maçlarında A Milli Takım formasını giymiş oldu

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'TAN A MİLLİ TAKIMA DESTEK
2018 Dünya Kupası yolunda hataya yer olmayan 90 dakikaya çıkan A Milli Takıma, maç öncesinde Bakan Kılıç'tan destek geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, twitter hesabından "2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri 6. maçında Kosova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum" mesajını yayınladı.

VE ARTIK KAPTAN MEHMET TOPAL...
Arda Turan'ın A Milli Takımı bıraktığını açıklamasının ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in pazu bandını teslim ettiği Mehmet Topal, dün kaptan olarak sahaya çıktı.

Ay Yıldızlı ekibin 1.kaptanı bundan sonra Mehmet Topal olacak

TERİM'DEN KRİTİK 90 DAKİKA ÖNCESİNDE FOTOĞRAFLI MESAJ!

Makedonya maçında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve kadro dışı kaldıktan sonra TFF Futbol Geliştirme Direktörü Bülent Bayraktar ve Medya İletişim Direktörü Hande Sümertaş'ı hedef alarak " İkisinin görevden alınacağına dair söz vermişti" diyen Arda Turan'a, Terim'den yanıt geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesinde yedek kulübesinde bir Bülent Bayraktar ve Hande Sümertaş ile yan yana poz verdi. Terim'in, bir eli ise uzun yıllardır mesai harcadığı Sümertaş'ın omzunda idi

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERA MİLLİ TAKIM  KOSOVA