UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KULAĞINA SİNEK KAÇAN ADAMIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI!..

Sivas'ta kulağına giren sineği çıkarttırmak için gittiği acil serviste, zarı delik kulağına alkol dökülen öğretmenin başına gelmeyen kalmadı

KULAĞINA SİNEK KAÇAN ADAMIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI!..

Kulağına giren sineği çıkartmak isteyen 29 yaşındaki Sedat Bayiskit isimli beden eğitimi öğretmeni, iddiasına göre zarı delik kulağına alkol dökülünce sağır oldu.

İşitme kaybının yanında birçok sağlık sorununu da beraberinde yaşadı. 120 desibelin altındaki sesleri duymayan Sedat Bayiskit, denge kaybı ve baş dönmesi gibi sorunlarla da mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi.

DOKTORU SUÇLADI

Yaşadığı olayı elindeki sağlık raporları ve diğer hastane kayıtlarına dayanarak anlatan adam,"Bundan 1.5 yıl önce kulağıma bir sinek girdi. Benim daha önceden iki kulak zarım da delikti. Yürüyerek Sivas Numune Hastanesi aciline geldik.

Burada ki doktor S.Ö.'ye durumu anlattım. Doktor önce eline bir cımbız aldı. Sineği gördüğünü söyleyip bir türlü alamayınca 'Bunu öldürmemiz gerekiyor' diyor. Hareket ettiğini söylüyor. Kulak zarımın delik olduğunu söylememe rağmen benden izin almadan kulağıma alkol enjekte ediyor. Alkolü kulağıma boşaltınca birden bende baş dönmesi başladı. Müthiş bir kusma oluyor.

Ardından bilincim gidiyor. Bu sırada kulağımdaki sinek daha ileriye gitmiş. Kulak burun boğaz uzmanı çağrılıyor. Ameliyatla kulağımdaki sinek çıkartılıyor. Ancak o günden bu yana baş dönmesi hiç düzelmedi. Yürüyemiyordum. Tedavi gördükten sonra yürümeye başladım. Kulağım 120 desibelin altındaki sesleri duymuyor. Yüzde 41 engelli raporu verildi" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkulak zarı