UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERKAN PETEKKAYA O HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Erkan Petekkaya geçen hafta hakkında çıkan haberle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

ERKAN PETEKKAYA O HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğu herkes tarafından bilinen oyuncu Erkan Petekkaya, takımının şampiyon oluşunu İstanbul’un en işlek yerinde dev bir reklam panosuna mesaj yazdırarak kutlamıştı.

Pankart olay oldu…

Haber buraya kadar doğruydu…

Ancak haberin devamında yer alan, billboard kirası için de 200.000 TL gibi yüklü miktarda para ödendiği cümlesi ise ünlü oyuncuyu çileden çıkardı.

“BENCE GAZETECİLİK, ARAŞTIRMA VE ETİK DEMEKTİR”

Haberin, kendisine ya da yardımcısına sorulmadan yalan ve uydurma rakamlarla yazılmasına haklı olarak ünlü sanatçı sinirlendi ve instagram hesabından şu paylaşımı yaptı.

“Bu yanıtı vermek için bekledim çünkü öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim. Zincirlikuyu da bir billboard kirasına 200.000 TL verdiğim yazıldı durdu. Bunu #sözcü gazetesi yaydı (05 haziran) tamamıyla uydurma bir haber yapıldı. Bence gazetecilik, araştırma ve etik demektir. İki telefon açıp yardımcıma ulaşabilirlerdi (çünkü ben Hindistandayım)ve doğruyu öğrenebilirlerdi. Oturup yalan yazmayı seçtiler. Önemsiz gibi görünse de aslında çok önemli bir haber çünkü 200.000 TL çok büyük para. Toplumu kandırdılar insanları üstüme saldırttılar (sosyal medyada)kul hakkı yediler. Hakkımda defalarca asparagas haber yapıldı sustum ama bu susulacak gibi olmadığı için yanıt veriyorum. Billboard, Porte reklama aittir. Sahibi de ömürlük can dostum Levent ÇATMAZ dır (defalarca aynı şeyi yapmıştır). O billboardu, bana ait olan restaurantın reklamını asmam için KARŞILIKSIZ vermişti. Ben ise tercihimi koyu taraftarı olduğum #beşiktaş’ı kutlamaktan yana kullandım. Boğazda çok büyük bir kutlama olacağını bildiğim için bende o çok ama çok büyük coşkuya yakışır büyüklükte bir tebrik mesajını o billboarda astırdım. İşin doğrusu budur. 200.000 TL ödedi diye haber yapan gazeteciyi o haberin yayınlanmasına araştırmadan onay verenleri esef ile kınıyorum. Yanlışlarını düzeltmelerini temenni ediyorum. Allah yüreği karanlığa düşmüşlere IŞIK versin. Sevgi ve saygılarımla.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerkan petekkaya