UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESTETİK MAĞDURLARI SIRRA KADEM BASAN DOKTOR’UN PEŞİNE DÜŞTÜ!..

Burun estetiği yapan kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Bekir Sivri, muayenehanesini kapatıp sırra kadem bastı. Ameliyatlarını planladığı ve bazılarından kaparo aldığı 300 hastası doktorun peşine düştü.

ESTETİK MAĞDURLARI SIRRA KADEM BASAN DOKTOR’UN PEŞİNE DÜŞTÜ!..

Durumdan şüphelenen hastalar sosyal medya üzerinden örgütlendi. Önce Whatsapp, arkasından da Instagram’da “Dr. Bekir Sivri mağdurları” gruplarını kurdular. Sayıları 300’ü aşan mağdurlar, sosyal medyada canlı yayın yapmaya başlayınca Instagram hesapları iki kez hack’lendi.

DOKTOR FİRARDA

Dr. Sivri, kişisel web sitesini ve Türkiye’deki diğer sosyal medya hesaplarını kapattı. Dubai’deki ünlü Burj Al Arab Oteli’nin önünde çekilmiş fotoğrafıyla açtığı yeni bir sosyal medya hesabında Dubai Estetik Merkezi’nde çalıştığı bilgisini yazdı.

ÇOK HIZLI GİDİYORDU!..

Dr. Sivri’yi tanıyan ve adını vermek istemeyen meslektaşı, “Çok hızlı gidiyor, bir haftada yapılması gereken ameliyatları bir günde yapıyordu. Simse ayda 100 burun ameliyatı yapamaz, yapmamalı. Çok ameliyat yaparsa sorun yaşayacağı konusunda uyarmıştım. Bence bu yükü kaldıramadı” dedi.   

MESUDE ERŞAN/ HÜRRİYET 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESTETİK  BEKİR SİVRİ  FİRAR  DOKTOR