UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN AŞK HAYATINDAKİ SET TRAFİĞİ!..

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak 6 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirdi. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan, ancak bu konuda hiçbir açıklamada bulunmayan, aksine muhabirlerden köşe bucak kaçan çift, sonunda 5 Haziran tarihinde Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile tek celsede boşandı.

  TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN AŞK HAYATINDAKİ SET TRAFİĞİ!..

Gelelim asıl konuya, dizi ve sinema sektörünün oldukça ilerlediği ve sirkilasyonun bol olduğu günümüzde, dizi ve sinema aşkları artık kaçınılmaz oldu. Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Neslihan Atagül-Kadir Doğulu, Halit Ergenç-Bergüzar Korel, İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gibi çiftler bunlardan başlıcaları.  Tuba Büyüküstün’ün aşk haritasına baktığımızda ise bu tablonun en çok onda görüldüğünü ifade edebiliriz.

AŞKI HEP SETLERDEN SEÇTİ

İlk olarak 2005-2007 yıllarında yayınlanan başrolünde yer aldığı Ihlamurlar Altında dizisinde rol arkadaşı Bülent İnal’la sevgili olmuş, iki yıl süren ilişki son bulmuştu.

Ardından 2007-2009 yıllarında yayınlanan Asi dizisiyle ekrana gelen Tuba Büyüküstün, dizide üvey kardeşini canlandıran Saygın Soysal’la bir süre aşk yaşamıştı.

Kısa süren bu aşkın ardından dizinin ikinci sezonunda ise görüntü yönetmeni Sami Saydan’la aşk yaşamaya başlamış, iki yıl süren bu ilişkinin evliliğe gideceği düşünülmüştü.

Tuba Büyüküstün’ün bitirdiği ilişkinin ardından güzel oyuncu bu kez de 2010 yılında yayınalanan Gönülçelen dizisinde başrol oyuncusu Cansel Elçin’le yakınlaştı. O dönemlerde sık sık bir arada görüntülenen ikilinin arasında aşk olduğu çok konuşulmuştu.

Yine aynı dizide rol alan Onur Saylak’la da yakınlaşan Büyüküstün, bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Onur Saylak’la 2011 Temmuz ayında nikah masasına oturdu.

Evlendikten hemen sonra ikiz çocukları dünyaya gelen çift 6 yıl sonra boşandı. 

Aşk listesi hep setlerden oluşan Tuba Büyüküstün şimdilerde ise Cesur ve Güzel dizisinden ağabeyi rolünde olan Serkan Altunorak'la anılıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13