UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MESUT ÖZİL’DEN ‘VAY BE!’ DEDİRTECEK TATİL PLANI!

Mesut Özil’den 295 bin Euro'luk lüks yatta tatil planı gündeme damga vurdu.

MESUT ÖZİL’DEN ‘VAY BE!’ DEDİRTECEK TATİL PLANI!

İngiliz takımı Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, lig biter bitmez soluğu Amerika'da aldı. Yıldız oyuncunun kiraladığı lüks yat görenleri kendine hayran bıraktı.

Sezonun bitmesiyle bir süre Amerika'da dinlenmeyi planlayan yıldız futbolcu Mesut Özil, Temmuz ayında İbiza'ya geçecek. İngiliz gazetelerinin haberine göre; Özil takım arkadaşlarını da davet ettiği mavi tur için, İbiza'da haftalık 295 bin Euro'ya lüks bir yat kiraladı.

15 MÜRETTEBAT GÖREV YAPABİLİYOR

57.28 metrelik 'yüzen saray' da yok yok. Diamond A'da 12 kişi kalabiliyor.4 çift kişilik kabin ve ikiz kabin olmak üzere 9 odası var. Yatın ön kısmında dev bir jakuzide bulunuyor. 5 yıldızlı oteli aratmayan yatta 15 mürettabat görev yapabiliyor.

'BONKÖR' DİYORLAR

Tatil için hiçbir masraftan kaçınmayan Mesut Özil için arkadaşları boşuna 'bonkör' demiyor. Asıl merak edilen bu lüks seyahate Amine Gülşen'nin katılıp katılmayacağı... Özil ile nişanlandığı konuşulan çok güzel oyuncunun, İbiza tatilini sabırsızlıkla beklediği söyleniyor.

Bir dönem şarkıcı Mandy Capristo ile aşk yaşayan Mesut Özil'in İbiza Adası'ndaki romantik tatili çok konuşulmuştu. Mesut Özil ve misafirlerine ünlü bir şef yemek hazırlayacak. Lüks ve konforun birleştiği yat, 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMESUT ÖZİL