UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SANAT VE LEZZET ALAÇATI MARİNA’DA DE PORTO SEA FOOD’DA BULUŞUYOR

Alaçatı Marina’da yepyeni bir mekan hizmete açıldı. De Porto Sea Food denize ve balığa dair lezzetleri tam da olması gereken yerde Alaçatı Port’ta konuklarıyla buluşturuyor.

SANAT VE LEZZET ALAÇATI MARİNA’DA DE PORTO SEA FOOD’DA BULUŞUYOR

De Porto Sea Food’da kabuklu deniz ürünleri, zengin taze balık çeşitleri, Ege mutfağının nadide otları, özgün mezeleri ve deniz mahsullerinden oluşan menüsünün manzarası, dekorasyonu ve müzikleriyle birleşmesinden oluşan konsepti ile duyuları harekete geçiriyor adeta.  

De Porto Sea Food, Port Alaçatı’nın eşsiz panaromasıyla iç içe olmanın keyfini doyasıya yaşanabileceği, nezih bir atmosfere sahip.

Dekorasyon, huzur, sadelik ve özen duygusunu yaşatacak bir anlayışla hazırlanan mekanda oturma düzeni, konukların rahatlıkla sohbet edebileceği şekilde düzenlenmiş. Masalar, aksesuarlar, servis malzemeleri kısacası her şey konuklara sunulan ayrıcalık duygusunu yansıtacak incelikle seçilerek yerleştirilmiş.

RESİM SERGİLERİNE EV SAHİBİ OLACAK BİR BALIK RESTORANI

Balık lezzeti başlı başına bir sanattır. Mutfağından çıkan sanatın yanı sıra De Porto Sea Food’un duvarları da sergi alanı olarak hizmet verecek.  De Porto Sea Food, lezzetli balığı ve özel mezeleri dünya müzikleri eşliğinde keyifli sohbetler ve sanatsal etkinliklerin  bir arada bulunacağı bir balık restoranı.

HEMEN BİR SOFRA KURMALI

De Porto Sea Food, özellikle balık tutkunları ve her şeyden önce "lezzet, sıcaklık ve kalite" diyenlerin tercihi olacak.

Kullanılan tüm malzemelerin en iyilerinden seçildiği Restaurantın menüsünde mevsime göre sürprizler sunuluyor. Gıda güvenliği politikası gereği uluslararası kalite standartlarının da üzerinde hizmet veren De Porto Sea Food, sürpriz lezzetlerin ve yeniliklerin eksik olmadığı menüsü ile konuklarının beklentilerini en üst seviyede karşılamayı hedefliyor.

Ege otlarıyla hazırlanmış salatalardan, deniz ürünleriyle hazırlanan salatalara, balığın ve deniz ürünlerinin oluşturduğu sıcak soğuk mezelerle zengin başlangıçlar, taze balık ve böcek çeşitleri ile lezzet yolculuğu bir keyfe dönüşüyor.

Alaçatı’nın Ege’nin bütün güzelliklerini sunmasının yanında Antik Çağ’dan günümüze uzanan tarihi, çiçek kokan rengarenk stil sahibi sokakları, taş evleri, sörf turnuvaları, nefis denizi ve plajları, yol boyunca eşlik eden 150 yıllık değirmenleriyle masalsı bir zamanda başka hiçbir yerde sahip olunamayacak bu atmosfere dahil olmak isterseniz, siz de bu çok özel mekanı ziyaret edebilirsiniz. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13